Thermo speed dla panienek, Venom mnie telepał, Thermala PRO w ogóle nie czułem, tharmaldex która szamam teraz wydaję się ok, żarłem jeszcze pare gówien ale nie warte są słowa...
Printable View
Thermo speed dla panienek, Venom mnie telepał, Thermala PRO w ogóle nie czułem, tharmaldex która szamam teraz wydaję się ok, żarłem jeszcze pare gówien ale nie warte są słowa...
Mam zamiar kupic [SIZE=1][I]SCITEC WHEY PROTEIN PROFESSIONAL[/I][/SIZE] i [SIZE=1]OLIMP BCAA Xplode[/SIZE] , cel masa. Mozecie jeszcze cos do tego polecic oprócz kretyny?
Glownie to diete. Jak koniecznie cos jeszcze chcesz to agmatyna + cytrulina
Z supli to najlepszy DIETAnabol...
Cześć, jestem osobą szczupłą. Mam małą tkankę tłuszczową, więc na brzuchu zarysowany jest kaloryfer, ale niestety nie mam zbytnio mięśni, więc i tak wyglądam trochę komicznie :) Od kilu miesięcy więcej ćwiczę, na początku efekty był oczywiście widoczne. Teraz od ok 2 miesięcy nie mogę nic przytyć więcej. Trzymam się diety, niestety ciężko mi przyjąć odpowiednią ilość białka, żeby nie przesadzić z ilością dziennych kalorii. Kompletnie sobie z tym nie radzę. Na początku byłem nastawiony negatywnie do suplementów, ale chciałbym spróbować. Zainteresował mnie ten. Czy ktoś może wypowiedzieć się na jego temat. Może ktoś już z niego korzystał?
Wstaw nazwe produktu nie link.
Zaloz temat w dziale dla zielonych i rozpisz tam swoja diete.
Mam tez takie pyt, bcaa bierze sie tylko w dni treningowe czy cały czas?
okolotreningowo czyli w dni treningowe. Chyba ze jakies cardio robisz na czco w dzien nietreningowy wtedy tez dajesz
OK, dzięki :)
Na tegoroczną masówkę planuje zakupi: Purple wraath + Green Magnitude, czy to będzie dobry wybór ? Chciałem kupić BCAA bo dobrze na mnie działa a ,że teraz trochę sobie odłożyłem chciałbym spróbować coś lepszego niż Xtra Acttivlaba , z kolei jeśli chodzi o kreatynę to już miałem 2 cykle na mono, dobrze na mnie działała ale mocno mnie zalewało wodą co mi się nie podobało ,a słyszałem ,że green dobrze działa ,a tak nie zalewa to prawda ?