-
[QUOTE=USgorn;495405]no o to wlasnie chodzilo ze bedzie jeszcze mocniejszy. Bedziesz niezniszczalna jak Jack Norris %-)[/QUOTE]
Hehehe dokładnie :smile: Najbardziej się boje tego że nie będę mogła już nigdy się wyrzeźbić i że niektóre zdrowotne problemy już są nieodwracalne..to dopiero będzie porażka..
-
nie ma co tak myslec bo to nic nie pomoze a tylko nastroj popsuje ;)
-
[QUOTE=USgorn;495408]nie ma co tak myslec bo to nic nie pomoze a tylko nastroj popsuje ;)[/QUOTE]
No właśnie staram się nie myśleć niegatywnie :smile: Najwyżej się będę musiała utuczyć żeby organizm odpoczął , a później wszystko redukować hahaha
-
no nawet jesli to tragedi nie bedzie. najwyzej osiagniesz trzy cyfrowa wage %-)
-
[QUOTE=USgorn;495410]no nawet jesli to tragedi nie bedzie. najwyzej osiagniesz trzy cyfrowa wage %-)[/QUOTE]
O boże..koszmar :smile: Całe szczęscie do trzy cyfrowej jeszcze bardzo daleko :smile: .. Ale z moją genetyką i przemianą materii to chwila moment, wystarczy przestać trzymać dietki i odżywiać się jak większość :smile:
-
ham ham hamburger Cie wola %-) chociaz patrzac po sobie nie wydaje mi sie zebys mogla zaczac sie tak zle odzywiac bo to dluzszym czasie te nawyki wchodza w krew i to juz jest kwestia przyzwyczajnie i takie jedzenie to norma i sie je lubi :-)
-
[QUOTE=USgorn;495413]ham ham hamburger Cie wola %-) chociaz patrzac po sobie nie wydaje mi sie zebys mogla zaczac sie tak zle odzywiac bo to dluzszym czasie te nawyki wchodza w krew i to juz jest kwestia przyzwyczajnie i takie jedzenie to norma i sie je lubi :-)[/QUOTE]
Masz rację :smile: Kocham odżywiać się tak jak się odżywiam i nie wyobrażam inaczej, chociaż nie ukrywam że czasami chciałabym najeść się czekoladek bez żadnych skutków i żeby sumienie tez nie męczyło, wielu rzeczy sobie odmawiam.. :smile: Ale.. doświadczenie nauczyło już radzić z zachciankami w zdrowe fit sposoby :smile: Bardziej mnie denerwuje fakt e wszystkim rządzą hormony, i że ja mimo rygoru chodzę jak balonik, a idzie jakąś laską żre kebaba, batonik czy coś w tym stylu i jest odtłuszczona :smile:
-
[QUOTE=USgorn;495405]no o to wlasnie chodzilo ze bedzie jeszcze mocniejszy. Bedziesz niezniszczalna jak Jack Norris %-)[/QUOTE]
[IMG]http://i62.tinypic.com/205wia1.jpg[/IMG]
-
A no ale tak tylko tymczasowo jest.
A wiec poprawka bedziesz niezniszczalna jak Putin %-)
-
[QUOTE=USgorn;495416]A no ale tak tylko tymczasowo jest.
A wiec poprawka bedziesz niezniszczalna jak Putin %-)[/QUOTE]
hahaha dzięki :smile: :*