Na pewno najbardziej popularny. Jeśli chodzi o mnie to najlepszy ale nie jedyny. Ogólnie jeśli masz sporą pulę białka w diecie to bcaa powinno w zupełności wystarczyć
Printable View
Na pewno najbardziej popularny. Jeśli chodzi o mnie to najlepszy ale nie jedyny. Ogólnie jeśli masz sporą pulę białka w diecie to bcaa powinno w zupełności wystarczyć
Panowie spalacz potrzebny !!!!! Co polecacie? :) na spalaczach się niestety nie znam.
Miałem z poprzedniego roku 60 tabsów Thermo Speeda, więc zjadłem go wciągu miesiąca i teraz chcę kupic cos lepszego, nieco mocniejszego. Co polecicie?
Bo zbliża ją się wyjazd na wakacje :P sylwetka w sumie się poprawiła dość dobrze od początku redukcji, ale jeszcze mam trochę tłuszczu do zrzucenia, wiec muszę się wspomóc.
Carbs down
Białko up
Cardio up
:)
tych wegli naprawde juz mało daje. jedynie z owoców, warzyw + worek ryżu dziennie. nieraz niecały.
no i chyba zmianę w treningu siłowym zrobię, zeby trwał on intensywnie 40-45 minut i pozniej minimum tyle samo aero po treningu.
ale wiesz, spalacz mi nie zaszkodzi, a nóż pomoze. gimbusy żrą go garściami zagryzając chipsami i colą przed TV.
a ja mam dość dobrze prowadzoną dietę, na treningach daje z siebie 200% wiec pomyslałem ze warto dodac fat burnera kótry powinien mi nieco pomóc. przeciez po to one są :)
Białko w dużych ilościach naprawdę robi cuda :) a szkodzi tylko i wyłącznie jak ktoś ma zjebane nery.
Poczytaj nowe prace grupy poliquena. Dtx miał tłumaczyć, narazie jest tylko wercja ang w czytelni
ok poczytam:)
Themraldex, zostało mi na 8 dni - przez ostatnie 3 tygodnie zleciało ponad 6kg, dodam że od 10 dni jadę praktycznie bez węgli. Samo mięcho, ryby i warzywa ;)
Synefryna plus kawa podstawe diete juz Fallen Ci wytlumaczyl
Obojętnie jaki spalcz tylko pamiętaj o posiłkach większość ma to do siebie ze hamują apetyt.
spoko, o diete sie nie martwcie :) dajcie jeszcze jakies propozycje, kawy nie pijam bo nie lubie,
a tez chcialbym jakis łagodny spalacz, a nie jakiś ryjący banie. co do tego typu supli z usa to tez nie jestem do końca do nich przekonany, chooy wie co tam siedzi:)