ja tez po części tak myślę, ale dlaczego aż tyle osób sie jara tymi produktami?
widać to w komentarzach pod tymi produktami na fejsbukowej stronie kfd
Printable View
ja tez po części tak myślę, ale dlaczego aż tyle osób sie jara tymi produktami?
widać to w komentarzach pod tymi produktami na fejsbukowej stronie kfd
Bo tanie to sie jaraja. Ufp na swoim profilu reklamował sojowe białko i też się jarali. A napisałem c to za Shit to skasował posty :) za kilka misiecy dowiesz ze ze piłeś sooje lub pszeniczne :)
Od kiedy Chiny zaczęły wykupywac pasze dla bydła nie ma tanich servatek i nie będzie.
Nie widziałem tych produktów od kfd ale esefde też miało tanie białko i tu niespodzianka, soja w środku. Szczerze to pojedyncze składniki w hurcie są dość tanie. Są ludzie co sprzedają czystą kofe w prochu i cena 100 g wychodzi taniej niż całe opakowanie od markowego producenta.
Hej, z jakiej firmy polecacie białko do uzupełnienia diety, biorąc pod uwagę cenę/zawartość i jaki smak
kazdy ma swoje preferencje, ja lubie Elite Whey z Dymatize, po innych jak Gaspari, USN , mutant itp mam rewolucje a po tym nic, super mi wchodzi, wszystkie smaki:D
Elite fajna nawet kazeine mają smaczną.
Teraz ostatnio cały czas mam muscle pharm cookies'n'cream już chyba 5-6baniak i się nie znudził, jak ktoś lubi słodkie to brać. Dodatek do omletow czy jako sam z wodą rewelka. Z mlekiem migdałowym miażdży.
A czy białko można dodawać do gorących posiłków, typu płatki owsiane zalewane gorącym mlekiem/wodą albo omleta?
Tak spokojnie mozesz tak robic wyobraznia w tym temacie nie zna granic.
Natrafiłem ostatnio na ten artykuł i zastanawiam się teraz jak dobrać odpowiednią ilość białka do swoich treningów (a właściwie jakiej firmy białko)
Czy bcaa to najlepszy suplement na regenerację ? Prowadzę dosyć intensywny tryb życia tzn.praca,siłownia,dużo jezdżę rowerem i chodzę po górach.Potrzebuję coś na regenerację,biorę od dłuższego czasu bcaa ale zastanawiam się czy to najlepszy wybór na .Dietę oczywiście też trzymam.Proszę o wszelkie info.Pozdrawiam.