-
tam biedny...w styczniu zeszłego roku maksimum mojego wysiłku to było wyjscie z chaty do sklepu i wrócenie na 3 pietro%-)w zeszłym roku przyćpałem lepsze leki to w zawodach siłowania na łape wystartowałem po miesiacu treningów%-)(tylko ze wtedy chlałem 2 dni i tylko 2 miejsce było%-) )
-
[QUOTE=Pikaczu;488707]tam biedny...w styczniu zeszłego roku maksimum mojego wysiłku to było wyjscie z chaty do sklepu i wrócenie na 3 pietro%-)w zeszłym roku przyćpałem lepsze leki to w zawodach siłowania na łape wystartowałem po miesiacu treningów%-)(tylko ze wtedy chlałem 2 dni i tylko 2 miejsce było%-) )[/QUOTE]
hihi nie źle mistrzu :smile:
-
najlżejszy w swojej kategorii byłem
[IMG]http://www.gohel.pl/gohel/files/1377627088521cebd07bf42/83.jpg[/IMG]
-
po przeciwniku widac ze lubi sobie chlupnac. Pewnie on tydzien na bani byl a nie tylko dwa dni tez wygral %-)
-
ty a weż sie siłuj z budowlańcem do poduchy go dojebac nie mogłem.ale technike sobie przypomniałem i poszło%-)
-
a to nie jest ten co byl pierwszy ? %-)
typek po twarzy jakby kimal %-)
-
nie.na tego drugiego juz siły nie miałem bo łapa była ponaciagana.trening typowo kulturystyczny i ogólnie siłowy to całkiem inna para kaloszy co trening siłowy w siłowaniu na łape%-)
-
koleś wygląda jak by sobie przypominał co w sklepie ma kupić po zawodach ;]
-
taki miałem ryj spuchniety od chlania.wakacje na helu%-)no i na tego juz siły nie miałem%-)
[IMG]http://www.polwysep.pl/photos/wiadomosci/id_2420_1_big.jpg[/IMG]
-
hyhy jak arab tu wygladasz %-)
a typek raczej taki nie wygladajacy bys nie chlal to bys wygral
-
nie wiedziałem ze mi tak papa puchnie.ty no 2 dni chlania wódy.4 godziny snu.uroki wakacji%-)
-
spuchniety byles aa juz rozumiem dlaczego ta fote w tym temacie akurat wrzuciles %-)
Julia pomyslalas zeby odstawic flaszke moze wtedy woda zejdzie %-)
-
[QUOTE=Gangsta Latino;488724]koleś wygląda jak by sobie przypominał co w sklepie ma kupić po zawodach ;][/QUOTE]
hahahaha dokładnie! :)
-
[QUOTE=USgorn;488733]spuchniety byles aa juz rozumiem dlaczego ta fote w tym temacie akurat wrzuciles %-)
Julia pomyslalas zeby odstawic flaszke moze wtedy woda zejdzie %-)[/QUOTE]
Żartownisi z was :smile: Nie piję..ale może czas zacząć haha :smile:
-
spuchła byś ładowaniem węgli%-)
-
Kiedyś jak miałam z 14-16 lat lubiłam ze wszystkimi facetami sąsiadami właśnie takie zawody robić :smile: - BTW zawsze wygrywałam, jakichś samych sucharków miałam na podwórku :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;488742]Kiedyś jak miałam z 14-16 lat lubiłam ze wszystkimi facetami sąsiadami właśnie takie zawody robić :smile: - BTW zawsze wygrywałam, jakichś samych sucharków miałam na podwórku :smile:[/QUOTE]
Zawody kto wiecej wypije ? %-)
-
czyli chłopcami%-)moze nie wiedziali jak ciebie poderwać i dawali ci wygrywać%-)
-
[QUOTE=USgorn;488744]Zawody kto wiecej wypije ? %-)[/QUOTE]
hehe takie coś też miało miejsce - i też zawsze wygrywałam :smile: :smile: :smile: Hmm naprawdę potrafiłam... a teraz od lampki wina bym padła :smile:
-
cholera za wysokie progi%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;488751]czyli chłopcami%-)moze nie wiedziali jak ciebie poderwać i dawali ci wygrywać%-)[/QUOTE]
Nieee to ja taka silna :P :P :P
-
kobit nie lubicie.facetów chcecie bić.silne jesteście.w dodatku pijecie wiecej niz my a na dodatek cykle menstruacyjne sobie dieta zmieniacie.
sexu nie bedzie%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;488760]kobit nie lubicie.facetów chcecie bić.silne jesteście.w dodatku pijecie wiecej niz my a na dodatek cykle menstruacyjne sobie dieta zmieniacie.
sexu nie bedzie%-)[/QUOTE]
No z kobietami jest ciężko...Facetów bić?? NIeeee, kocham facetów :smile:
-
no ja tez kocham kobiety.gdybym ich nie kochał zostałbym informatykiem%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;488763]no ja tez kocham kobiety.gdybym ich nie kochał zostałbym informatykiem%-)[/QUOTE]
A informatycy nie kochają kobiet? :smile: Mój tata informatyk-programista.. :smile:
-
[IMG]http://i1.memy.pl/obrazki/5c3297888_kazdy_szanujacy_sie_informatyk_powinien.jpg[/IMG]
chodzi mi o tekie typowe nerdy i retardy%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;488766]
chodzi mi o tekie typowe nerdy i retardy%-)[/QUOTE]
OMG oby mi to dziś się nie śniło :smile:
-
1 załącznik(i)
niech ci sie przysni ośrodek wypoczynkowy%-)
[ATTACH=CONFIG]8169[/ATTACH]
-
[QUOTE=Pikaczu;488763]no ja tez kocham kobiety.gdybym ich nie kochał zostałbym informatykiem%-)[/QUOTE]
ja za to kocham informatyków :D szczególnie tych w mojej firmie.. po pińcet razy się o wszystko trzeba prosić, a oni i tak mają czas :)
-
[QUOTE=Pikaczu;488768]niech ci sie przysni ośrodek wypoczynkowy%-)
[/QUOTE]
Hehe już trochę lepiej :P
-
płatne za godziny to poco sie wysilać%-)
-
Jakby nie było od czegoś są.. :) a jak mnie wkurzą to podchodzę pod kamere i serdecznie ich pozdrawiam, i nagle mam co chciałam .. :D
ale choć nie maja okularów i kucyka to od razu poznać że są informatykami ;p
-
[QUOTE=FIT-anula;488770]ja za to kocham informatyków :D szczególnie tych w mojej firmie.. po pińcet razy się o wszystko trzeba prosić, a oni i tak mają czas :)[/QUOTE]
Wole jednak pakerów :smile: Informatyk mi się kojarzy z plecami.. bo całe życie widziałam komputer i plecy mojego taty - wiecznie coś tam siedział robił i dokładnie tak jak mówisz po 500 razy trzeba było o coś prosić lub powtarzać :smile: Zato czasami sam nie zdawał sobie sprawy że wypuścił mnie na imprezkę - zapominał że powiedział ok idź, a ja chytra nagrywałam wszystko hihihihi
-
ja tak ironicznie, informatycy są tacy bezosobowi... :D
a w pakerach sama sie kochałam od zawsze... poszukam se teraz takiego kochanka :D
-
tak Aniu po podkurwiaj dalej swojego chłopa%-)
-
no ale patrz tak logicznie - obada ze mam takiego pakera to sam sie za siebie wezmie :D no i bede miec pakera w mezu.. czy tez meza pakera .. :D
-
albo sie załamie i wyladuje umnie na szkoleniu%-)
-
lepiej nie :P masz groźne spojrzenie, kto wie co byś mu tam nagadał :D
-
ja?ja mam słitasne spojrzenie jak pokemon%-)no co bym mu nagadał.prawde.jak myslimy jak jest a jak jest na prawde%-)
-
Huh to dawaj do mnie będziemy latać po siłkach razem szukać kochanków pakerów :smile: Ale mi teraz trzeba takiego na masie by nie dominować hihi