[QUOTE=Ufp;453309]Też miałem po nim srakę. Brał kto johimbinę :) ? Jak tak jak oceniacie. Cm3 brać w tabsach czy w prochu :)?[/QUOTE]
Odpowie ktoś czy jak :D?
Printable View
[QUOTE=Ufp;453309]Też miałem po nim srakę. Brał kto johimbinę :) ? Jak tak jak oceniacie. Cm3 brać w tabsach czy w prochu :)?[/QUOTE]
Odpowie ktoś czy jak :D?
yohe chcesz cpac?bo mozna...
Tak myślę nad yohą :). Pewnie brałeś możesz coś powiedzieć na temat yohy :)?
w czym ma ci to pomoc?
Obniżyć poziom tłuszczu :).
bralem przed treningiem joszke+gere. wypierdzielka dobra. zwala jeszcze lepsza ;/
Brałem tylko hemo rage i takie sobie :). Znalazłem spalacz za 35zł skład :D. W porcji 120mg kofeiny/24mg 1,3/16mg yohy :).
ale kur..... dałem dupy!!!!! zamówiłem t-100 i h..... czaje a to 60 kap tylko no ale za 50 na szczescie .. a Ht to twoja wina bo wszystko juz sprzedaleś :P
hue hue. a właśnie, nie myslałeś o DAA np od Activlab?
[url]http://www.bcaa.pl/activlab/daa_1000_120tab_2517.html[/url]
[IMG]http://www.bcaa.pl/images/92/2517.jpg[/IMG]
micek robił recenzje, obczaj:
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?32744-Micek-185-test-DAA-1000-ACTIVLAB[/url]
tylko ze z tej rezencji wynika ze to idealny supl :) troche chyba przekolorował.
ale mimo wszystko zastanawiam się czy nie kupić, bo tanio wychodzi
jak ktos coś wie o tym DAA to piszcie
To nie lepiej kupić black devila z hi-teca :D?
a o tym nie słyszałem. sklad ciekawy
[TABLE="class: tabelka1, width: 99%"]
[TR]
[TD][B]Zawartość opakowania odżywki:[/B][/TD]
[TD][B]jednej porcji (8 kapsułek)[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wartość energetyczna:[/TD]
[TD]71 kJ/ 17 kcal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Wartość odżywcza:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Białko[/TD]
[TD]3,9 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Węglowodany[/TD]
[TD]0,0 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tłuszcz[/TD]
[TD]0,1 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"][B]Składniki aktywne:[/B][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DAA (kwas D-Asparaginowy)[/TD]
[TD]3 000 mg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maca[/TD]
[TD]1 200 mg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekstrakt Tribulus Terresis (90% saponin)[/TD]
[TD]1 000 mg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekstrakt Fenugreek standaryzowany na zaawartość Fenuzydów[/TD]
[TD]800 mg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZMA[/TD]
[TD]500 mg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Witamina B6[/TD]
[TD]1,1 mg (78%*)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Magnez[/TD]
[TD]39,0 mg (10%*)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cynk[/TD]
[TD]2,6 mg (26 %*)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
no ale tez cena wieksza. jadł to ktos z was sucharki? :)
mam u siebie jeszcze z 30 kapsow, dostalem to i jadlem 6 sztuk dziennie i lipa na mnie chyba nie dzialaja takie wynalazko, chyba za jurny byk ze mnie :D i nie potrzeba mi tego
no wlasnie, zalezy co na kogo działa. jedni chwalą, inni mówią ze strata kasy
Mam pytanie, choruje na tarczyce i zazywam zawsze nadczczo tabletki Euthyrox, ale postanowiłem sobie kupic kreatyne ktora tez najlepiej sie wchlania nadczczo, i mam pyt czy moge je brac razem albo kiedy mam brac kreatyne?
mozesz brac rano. jesli czytasz po ang proponuje [url]www.stopthethyroidmadness.com[/url]
black devila jadlem. sklad rzeczywiscie ciekawy ale z dzialaniem gorzej... kompletnie nic nie czulem. juz zma jakos na mnie lepiej dziala:)
Właśnie dostałem Black Devila od znajomego później przeliczę ile jest tam tabsów ;).
[QUOTE=Ufp;453398]Właśnie dostałem Black Devila od znajomego później przeliczę ile jest tam tabsów ;).[/QUOTE]
16 lat i takie srodki, pozniej nie pisz ze na ciebie dzialalo bo juz moge ci powiedziec ze cie nawet nie ruszy
Dostałem za darmo nic nie biorę więc czemu sobie nie przekąsić ;).
no to smacznego
Nie można było tak od razu ;).
zma dla ciebie nic więcej ......
ja już miałem tak jeb..... młyn w bani ze nie wiedziałem co zakupić na najbliższe miesiące ;/ kombinacje alpejskie juz kurwicy dostawałem sprawdzanie jaki skład dana odżywka suplement ;/ terror ....
i
t-100 Olimp
Antycatabolix FA
Plasma pump Mr.Big Zone (całkiem fajny skład )
Crea Plus Iron horse series
Izolat białka ale to norma [B]
i co sądzicie o takim połączeniu ??????? [/B]
calkiem niezle/ kup wiecej t-100 bo to idzie jak woda. no i jakies wiitaminy, omege i żeń szeń (np z olimpu), dobra sprawa.
[QUOTE=piuras86;453420]zma dla ciebie nic więcej ......
ja już miałem tak jeb..... młyn w bani ze nie wiedziałem co zakupić na najbliższe miesiące ;/ kombinacje alpejskie juz kurwicy dostawałem sprawdzanie jaki skład dana odżywka suplement ;/ terror ....
i
t-100 Olimp
Antycatabolix FA
Plasma pump Mr.Big Zone (całkiem fajny skład )
Crea Plus Iron horse series
Izolat białka ale to norma [B]
i co sądzicie o takim połączeniu ??????? [/B][/QUOTE]
Po co jeśli mam black devila z free uważajcie na suple z revange :D
T-100 nie czułem absolutnie nic - 4 dziennie jadłem
T-100 też słyszałem o negatywnych opiniach, ale ja narazie nie brałem, ani się na to nie czaje, może za jakieś dwa lata.
jak nie masz więcej niż 21 lat odpuśćcie sobie te boostery testo Smarki i bierzcie sie do roboty .....
a co do t-100 to mam na razie 60 kap zobaczymy czy cos poczuje no ale każdy by chciał ch---- wie co to ma okazać sie lekko zwiększonym libido i lepszym samopoczuciem nic więcej .....
I na mega pompie jak również maxymalnych przyrostach :)
ja ladowalem T400 to ladnie szlo przy 800mg/week.
[QUOTE=piuras86;453452]jak nie masz więcej niż 21 lat odpuśćcie sobie te boostery testo Smarki i bierzcie sie do roboty .....
a co do t-100 to mam na razie 60 kap zobaczymy czy cos poczuje no ale każdy by chciał ch---- wie co to ma okazać sie lekko zwiększonym libido i lepszym samopoczuciem nic więcej .....[/QUOTE]
Jestem 83 rocznik, nie wiem. Może wiecej trzeba by tego ladowac niz sugeruje producent ale tak jak pisalem - przy 4ed nie czulem zadnej roznicy.
[QUOTE=opalinho;453469]Jestem 83 rocznik, nie wiem. Może wiecej trzeba by tego ladowac niz sugeruje producent ale tak jak pisalem - przy 4ed nie czulem zadnej roznicy.[/QUOTE]
nie nie moja wypowiedź była ogólnie do małolatów .....
także nic do ciebie ......
każdy organizm inny inaczej to odbiera a jak na libido nie podziała to zostaje gwóźdź w ch***a i magnes na czoło hehehe
ht pisał że 6 bromo jest zajebiste któs tam że test freak inni że t-100 ktoś tam że Daa z activlab sam widzisz kupujemy w ciemno .....
[QUOTE=Baloniarz;453455]I na mega pompie jak również maxymalnych przyrostach :)[/QUOTE]
to tylko w erze i w dolinie muminków......
Animal Rage jadł ktos ? ( jako booster azotu) nie zawiera kretki
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?34338-TEST-SPONSOROWANY-PRZEZ-BCAA-PL-Universal-Animal-Rage[/url]. Poczytaj.
jesli chodzi o booster tescia to tak jak mowi piuras 6bromo i t-bol.
ten t-bpl juz dawno na rynku jakies 2 lata temu to widziałem cos podchodziło to kiedys pod ph
[ATTACH=CONFIG]6911[/ATTACH]
już wszystko jest na miejscu :D
czyli zabawę czas zacząć !
mam jeszcze trochę assault'a ale odstawiam go bo juz 1,5 miarki nie robi wrażenia na mnie do tego składu mam jeszcze transformator z mr.big zone po treningu
w Ripped freak post workout 2 miarki do na pewno 5 gram? bo miarka jest w miarę spora i wydaje mi się, że jedna miarka to 5 gram a nie 2... to kreatyna z UNS ma prawie taką samą miarkę i jest tam 5 gram