oczywiście, że się uda zakwalifikować. Choć tak naprawdę nic jeszcze wielkiego (po za wygraną z Niemcami) w tych eliminacjach nie mamy to nasza gra wygląda coraz lepiej. Można z optymizmem patrzeć w przyszłość
Printable View
oczywiście, że się uda zakwalifikować. Choć tak naprawdę nic jeszcze wielkiego (po za wygraną z Niemcami) w tych eliminacjach nie mamy to nasza gra wygląda coraz lepiej. Można z optymizmem patrzeć w przyszłość
Jeśli będzie progres podobny jak do tej pory to może za pół roku (jak troszkę się lepiej piłkarze ze sobą zgrają) będzie już naprawdę nieźle.
słyszeliście może o filmie dokumentalnym o naszej kadrze w eliminacjach? czy ktoś wie coś więcej na ten temat? jaki tytuł kiedy data wydania itd?
Wydaje mi się, że też gdzieś ten temat mi przemknął, na którymś z forów. Niestety też nie było żadnych szczegółów.
A słyszeliście może, że młody talent naszej kadry, Krystian Bielik grający w Arsenalu odmówił gry dla rep U-18 w towrzyskim turnieju bo woli zostać w klubie z kolegami z dorosłej drużyny i trenować ? jak sądzicie gwiazdorzy czy pogrywa rozsądnie ?
Jak myślicie jak pójdzie Polsce na Euro 2016?
W tej chwili jest o wiele lepiej, ale można by było jeszcze co nie co poprawić
Też tak uważam.
Miejmy nadzieję, że Milik jak najszybciej się wyleczy.
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]Słyszeliście, że od niedawna firma ONICO jest tytularnym sponsorem warszawskiej drużyny siatkarskiej - ONICO Warszawa. Słyszałam, że firma z pełnym zaangażowaniem wspiera sportowców. Nie tylko oczywiście siatkarzy, również biegaczy. Na przykład ostatnio odbył się doskonale zorganizowany półmaraton w Gdyni. Uważam, że warto zapoznać się bliżej z działalnością firmy. W szczególność polecam osobom szukających świetnego sponsora i organizatora.[/FONT][/COLOR]
AA jaki związek ma firma ONICO z polską reprezentacją?
Niestety, dobry start a teraz hamowanie... mam coraz to większe obawy co do awansu... Brutalna prawda jest taka, że za chwile to będzie reprezentacja dziadków, gdzie obowiązkowym sprzętem będzie butla z tlenem na plecach.