-
[QUOTE=Pikaczu;486519] aja życze powrotu do formy a nie zdrowia bo zdrowa jest%-)oprócz tarczycy%-)[/QUOTE]
no raczej zdrową mnie ciężko nazwać patrząc na obrzęki które mam ale powiedzmy że jest to normalne hehe :) oby ta forma szybko wróciła.. ale jak wróci będzie o WIELE LEPIEJ niż było :)
-
[QUOTE=USgorn;486515] PS. Bardzo dobrze piszesz po polsku ;)[/QUOTE]
Hehe dziękuję, musiałam się nauczyć :) no i jednak 5.5 roku tu już, więc czasu dużo do nauczenia się było :) Ale jednak ile lat tu bym nie mieszkała język dla mnie jest obcy i nie raz jest ciężko wytłumaczyć co dokładnie mam na myśli :)
-
-
[QUOTE=fallenursus;486545]Mi też :)[/QUOTE]
zauważyłam :P
-
1 załącznik(i)
2 aeroby na skakance - done, chyba niedługo sąsiedzie pozwą mnie do sądu za te nocne skakania :smile:
A teraz zasłużony kawałek smacznego woła :smile:
[ATTACH=CONFIG]8120[/ATTACH]
-
Czego się nie robi dla formy :)
-
eeee skakanka to nie jest chyba dobry pomysl, przynajmniej ja nie jestem zwolennikiem:)
tylko BIEGANIE ! w terenie! na biezni whatever ale BIEGANIE :D
jesli chodzi o to nocne to mi sie przypomnialo jak mnie i znajomych w nocy policja zatrzymala i sie pytaja
-co panstwo robia o tej porze w nocy?
-spacer z psem...
-jakas aluzja do nas?
- to chuj, to z kotem :D
hahahaha
Kurde kortyzol sie z krwi bada? tez bym moza zbadała.
ja mam odwrotnie z tym snem wlasnie. ale to moze przez ADHD. po nocy w simsy gram. przynajmniej dzis tak bylo. na kodach
A ZE ZDROWIEM BEDZIE OK !!! :*:* bo chcesz! i temu bo wierzysz w to!:)
nawet jesli wymaga to czasu-on i tak uplynie
jakto mowi motto Małego Moczka: "CO SIE KUR*A NIE DA?!:D"
-
[QUOTE=PrzemoPapaj;486553]Czego się nie robi dla formy :)[/QUOTE]
hihi no , najwyżej jak wrzucą mnie za gratki wezmę ze soba skakankę i w więzieniu tez będę mogła robić aeroby :smile:
-
Nie pozwola Ci wziac do celi skakanki zebys sie nie powiesila %-)
-
[QUOTE=smoczyna;486599]eeee skakanka to nie jest chyba dobry pomysl, przynajmniej ja nie jestem zwolennikiem:)
tylko BIEGANIE ! w terenie! na biezni whatever ale BIEGANIE :D
jesli chodzi o to nocne to mi sie przypomnialo jak mnie i znajomych w nocy policja zatrzymala i sie pytaja
-co panstwo robia o tej porze w nocy?
-spacer z psem...
-jakas aluzja do nas?
- to chuj, to z kotem :D
hahahaha
Kurde kortyzol sie z krwi bada? tez bym moza zbadała.
ja mam odwrotnie z tym snem wlasnie. ale to moze przez ADHD. po nocy w simsy gram. przynajmniej dzis tak bylo. na kodach
A ZE ZDROWIEM BEDZIE OK !!! :*:* bo chcesz! i temu bo wierzysz w to!:)
nawet jesli wymaga to czasu-on i tak uplynie
jakto mowi motto Małego Moczka: "CO SIE KUR*A NIE DA?!:D"[/QUOTE]
Kochana skakanka jak najbardziej dobry pomysł czemu niby nie? Trzeba tylko umieć skakać no i zależy jak, ja potrafie skakać tak by mieć puls 135, a też nie raz robie interwały na niej, że płuca się chcę wypluć, + dodatkowo mega spompowane łydeczki i bareczki jako bonus. :smile: Wszystko jest dobre, bieganie, skakanie, stepper, orbitrek, rowerek :P Kwestia tego że może po prostu czegoś nie lubisz a cos lubisz bardziej :smile:
Tak kortyzol sie bada z krwi 2 razy dziennie, raz rano naczczo, raz po godz. mniej więcej 16 bo o róznych porach dnia jest inny poziom kortyzolu.
No musi wrócić...kwestia tego tylko KIEDY :smile: W każdym bądź razie nie życzę żadnej osobie, a tym bardziej zawodniku/zawodniczcę sie spotkać z takim problemem...
No ja po nocach nie śpie bo mam pracę 3-zmianową, i w sumie ok. 12-14 zmian w ciągu miesiąca mam nocki, a w ciągu dnia jak się śpi to jednak sen jest inny i tak się nie wysypia człowiek :smile: