-
[quote=hades]wiadomo ze jak ktoś z twojego polecenia na allegro sie zarejestruje to dostajesz 10 zł. Był taki pomysł żeby sie znalazło z 20 osób które utworza konta na allegro i aktywują a wśród nich rozlosowac tą pule[/quote]
bardzo dobry pomysł, ale czy bedziecie chcieli zapisywac sie na allegro?
[quote=Jose]ale za niekiedy nagrody nie powinno byc a tymbardziej 1 miejsca...
no ale ch*j juz po konkursie wszystko wyszlo na jaw jaki kto ma stosunek do forum i zobaczymy jak to bedzie z nastepnymi konkursami.. [/quote]
nastepne konkursy beda bardziej przemyslane. Wiadomo, pierwsze konkursy zawsze maja jakies niedociaganiecia itd, ale uczymy sie na błedach i takich bładów juz nie popełnimy przy następnych konkursach...
-
o co chodzi z tym allegro bo nie rozumiem.. :roll:
-
[quote=Jose]o co chodzi z tym allegro bo nie rozumiem.. :roll:[/quote]
na allegro jest program partnerski, za zapis allegro daje 10zł
wystarczy ze sie zapiszesz i aktuwyjesz konto przez kod ktory przyjdzie poczta
-
pierwsze slysze :roll:
nie odwiedzam czesto allegro jakos nie przepadam za tym az tak...
jakbys mogl to napisz tu o co chodzi z tym prog. partn. albo na PW napisz OCB...
Pozdro
-
[b]Jose[/b], przeciez juz wszystko napisałem
co chcesz wiedziec jeszcze? to Ci powiem
-
ja mogę się zarejestrować na allegro, bo niedawno zgubiłem właśnie na konto więc przydałoby się założyć nowe :grin:
-
no o co wogle chodzi w tym programie partnerskim? bo ja zupelnie nie wiem o co chodzi..
mam juz konto na allegro wiec juz nei moge brac udzialu bo to chodzi o to zeby zalozyc nowe konto i wtedy sie dostaje 10 zl czy jak? i co z tym wspolnego mialby miec konkurs bo nie wogle nie czaje...
-
[quote=Jose]no o co w ogóle chodzi w tym programie partnerskim?[/quote]
Zapisujac sie na allegro z polecania naszego otrzymamy 10zł jezeli odbierzesz kod aktuwacyjny i aktuwujesz konto. jezeli masz juz konto nie mozesz załozyc 2 (chyba)
[quote=Jose]i co z tym wspolnego mialby miec konkurs bo nie w ogóle nie czaje...[/quote]
pieniadze zebrane w ten sposob przeznaczone były by na nagrody w konkursie(konkursach)
-
a h a :]
teraz rozumiem no ale mysle ze juz wiekszosc osob ma konta zalozone wiec raczej malo by sie takich nazbieralo co by zalozyli nowe...
-
zawsze moga załoazyc na kolego, znajomewgo, babcie, ciocie, wojka, mama, tate, brata, siostre itd :P