ja sie tylko pytam :wink: i napisałem przynajmniej 1 post... :smile:
Printable View
ja sie tylko pytam :wink: i napisałem przynajmniej 1 post... :smile:
Ej jak to jest jestem na 3 miejscu jak dam sortuj malejąco a mam 4 gości zproszonych a inni co maja 10, 16 osób sa zamną??
[b]Szczep16[/b], bo to bierze pod uwage pierwsza cyfre i dlategotak jest. niesety nic na to nie poradze
[b]kuchcik_crm[/b], ale tez dziwne jak juz 1 posta napisze to znaczy ze podoba mu sie forum i bedzie siedzial ja swoim kumpla nie kaze na sile pisac postow jak napisza to napisza jak nie to nie :wink:
sławo bardzo bym chciał zeby wszystkie polecone osoby udzielały ale niestety nie zmusimy ich :razz:
mozna było dac limit minimum 10 postów ale po co? kazdy by odbębnił i napisał byle co
o to chodzi zeby te osoby wogóle weszły na forum i sie z nim mniej więcej zapoznały
nie zalezy nam na osobach które tylko sie zarejestruja...
Jejciu, ale to zapraszanie jest męczące.. :neutral: tak z moich obliczeń koło 20 powinnam mieć :mrgreen: a ciągle mam dwóch!! :neutral: ale co tam, muszę wygrać :razz: A co!! Ale i tak życzę reszcie powodzenia :wink:
[b]sylwka[/b], przeciez to konkurs a konkursy zazwyczaj sa trudne i meczace :razz: ale nie poddawaj sie i zapraszaj dalej
Coś mnie [b]fishe[/b] nie zmotywowałeś zbytnio..:P
i co teraz sylwka zrobisz tragedyyyyyyyyja :cry: :cry: :cry:
[b]Calmer[/b], wez sie nie wtracaj :evil: