Odezwij sie na pw to cos sie wymysli:D
Printable View
Odezwij sie na pw to cos sie wymysli:D
e to ja tez cos chcę :)
panowiee w dniach 19 września - 30 pazdziernika brałem Controlled Labs Green Magnitude 835g (czyli kończę puszkę za 2 dni)
Kiedy dokladnie mogę wziąc następny jakis stack kreatynowy? noo i co polecacie? :)
6week cycle? u gotta be kidding. continue for another six.
kuwa nie wiem wlasnie czy dokupic jeszcze jedną puszke, bo coś mnie ten towar nie klepie.
czy może coś innego zacząc. kuwa juz nic na mnie nie dziala ;/
Jak ten nie dziala to daj cos innego luknij w staki u mnie na sklepie napisz na PW to cos sie wymysli. Ale na gg napisz bedziemy dzialac;)
noo nie tak do konca nie dziala. ale dziala bardzo mininalnie. a cos konkretnego proponujesz? cena niewazna
A co do tej pory pomijajac ten produkt jadles? Moze na tej podstawie bedzie prosciej cos dobrac.
tzn cena jednak wazna :D bo jak pisalem w zdrowiu, coś mi chyba poziom tescia szwankuje.
zrobie badania w tygodniu. jednak zastanowiłem się i chyba zastosuję suplementację trochę pobudzającą testa, czyli:
- olimp t-100
- zma
- tribulus
- żeń szeń
do tego jakiś mocny stack kreatynowy, aminokwasy no i porządna dieta.
co myślicie? moze po takim zestawie mnie coś ruszy
-----------
edit, jadlem krety rózne, mono, jablczany, z róznych firm. stacków raczej nie próbowalem. no i ciągle ładuje aminokwasy
A t-100 juz mazz troche tribulusa wiec jak juz chcesz go dodac to mozesz mniejsze dawki dac. Crea bomb z sci teca dobrze wyglada i np. Kreatyna z MP tez ma ciekawy sklad.