jak do mnie sie ktos przychzania i pierdoilic zaczyna to mowie prosto
''przepraszam ale ja mam wade sluchu i musisz krzyczec''
spokuj mam.
Printable View
jak do mnie sie ktos przychzania i pierdoilic zaczyna to mowie prosto
''przepraszam ale ja mam wade sluchu i musisz krzyczec''
spokuj mam.
to ta kawa co wypił tydzień temu tak go ruszyła? :d
tu jeszcze cos takiego
[video=youtube;wD2c82VObXE]http://www.youtube.com/watch?v=wD2c82VObXE[/video]
powiedz temu sucharowi ze chyba nie wie co robic z tym tbar'em:(
i mozesz mu powiedziec ze animal ma dupne suple:)
t-bar gościa mnie rozwalił, niech zrezygnuje z 60kg tylko walnie sobie 30 i zrobi to bardziej technicznie (a ten pas to chyba dla szpanu)... bica mógłbyś większymi ciężarami tyrać bo narazie to fitness
wydaje mi się, że robisz podstawowy błąd, w fazie negatywnej dajesz wyprost łapy i odpoczynek zamiast ją spiąć bez całkowitego opuszczenia w dół...
dobrze jest rocku :) ale tak jak mówi [B]flutebox[/B], bo mi to się wydaje ze po każdym powtórzeniu opuszczasz sztangę/hantle i mięsień się rozluźnia
zgadza sie,zawsze opuszczalem do wyprostu niewiedzac ze to blad,ok bede robic tak jak piszecie
a ciezary wiem male,ale ogolnie silny nigdy nie bylem : )
dzis noc bezsennie hujowa,prawie nie spalem,no moze z 4-5godzin,mimo ze wziolem pol tabsa melatoniny,co by bylo jak bym wogole nie wziol??
do calego tabsa nie wroce,pozniej znowu przez 5 miesiecy nie bede mogl zejsc znow do polowki,ale moze nie dokonce trzeba byc w twardym śnie zeby troche hgh sie uwolniło,hm?:)
teraz czytam ze niektorym sie polepsza sen po ZMA,byc moze tez sie za to wezme
co do sparingpartnera,to przynajmniej smiesznie z nim jest :P
no nie ma jak sparingpartner :) tylko żeby trening był bez opie... bo wszystko fajnie śmiesznie a bajseps się sam nie zrobi :) ja np. raczej nigdy nie narzekałem na sen, wiadomo czasami miałem jakieś tam nieprzespane noce, jak każdy ale większego problemu z tym nie mam, ponieważ jestem jeszcze młodym człowiekiem :) brałem kiedyś to zma itd... na mnie raczej nie działa, powiem Ci jedno jak płynie w twoich żyłach tzw. "rakiet fiul" to i tak będziesz pizgał żelastwo i rozrastał się po takich nieprzespanych nockach. Popuść lejce z tymi tabletkami i niech Twój organizm sobie sam poradzi z tym zasypianiem.
[QUOTE]bica mógłbyś większymi ciężarami tyrać bo narazie to fitness[/QUOTE] to jest kulturystyka manie [B]flutebox[/B] i kazdy cwiczy takim ciezarem jaki na niego działa ;P