W tabletkach i proszku to to samo. Proch wychodzi taniej. Aczkolwiek Olimpa bym nie bral ale Twoj wybor.
Przed i po treningu albo w trakcie treningu
Tak 1 g czystego bcaa na 10 kg
Printable View
W tabletkach i proszku to to samo. Proch wychodzi taniej. Aczkolwiek Olimpa bym nie bral ale Twoj wybor.
Tak 1 g czystego bcaa na 10 kg
przed lub w trakcie okolo 1g na 10kg masy ciala (teoretycznie na 10kg masy miesniowej ale malo kto wie ile waza jego miesnie jak nie zrobil badania).
[QUOTE=USgorn;484632]W tabletkach i proszku to to samo. Proch wychodzi taniej. Aczkolwiek Olimpa bym nie bral ale Twoj wybor.
Tak 1 g czystego bcaa na 10 kg[/QUOTE]
dlaczego olimpa nie?
Bo nie korzystnie cenowp wychodzi ale przyznaje ze piszac tamten posty zdawalo mi sie ze roznica wieksz widac dawno nie patrzylem na pl rynek
co do ilosci/cena to wydaje mi sie ze hi tec bcaa w proszku najkorzystniej wychodzi tylko kwestia tego co tam jest w srodku bo tego juz nie wiem, smakowo tez szalu nie ma.
No tak ale tego to nigdy nie bedziesz wiedzial chyba ze wylozysz kilka tysi na przebadanie %-)
Bo badania typu firma bada swoje suple albo konkurencje sa malo wiarygodne %-)
skoro pojedyncze pytania, to pytam: Jakie suple na siłę? wiem ze nie ma jednoznacznej odp. i supli tylkoo na sile nie ma, ale czekam na propozycje .. bo w temacie supli za bardzo rozeznany nie jestem.
kreta + efka
Nie ma takowych supli zwiekszajacych znacznie sile. Najbardziej jak juz to wlasnie kreatyna. No i jak przycpiesz jakas efke, gerke itp. to wtedy tez polecisz wiekszy ciezar.
geranium powiadasz ? pewnie gdzies znajde takie cos ..
ale nie zamierzam chyba ryzykowac z tym .. wole jakos legalnie hah, kretka, ew. bcaa jako dodatek :) lub shock therapy przedtren.. "znajomy" doradzil