w ktorym?
tym 10x10?
Printable View
w ktorym?
tym 10x10?
[ATTACH=CONFIG]5761[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5762[/ATTACH]
wziolem ta jedna kapsulke z dmaa kofa i johi godzine przed tr, po gdzies 30min fale dreszczy i ciepła przy np wstawaniu z krzesła i tak przez pol godziny, po godzinie wyraznie wieksza szybkosc ogolnej reakcji,szybciej mowilem ruchy ciała lekkie i płynne ale nie bylo tego skupienia i koncentracji ktore kazdy odznacza za odczuwalne,wlasnie bylem rozkojarzony 100 mysli na sekunde, po pierwszym wioslowaniu wchodzila juz pompa,lekkie drganie rak ale zmeczenia zero wiec dokladka kg co serie w sumie,miedzy seriami zapomnialem nawet usiasc tylko chodzilem patrzac co sekunde na zegarek zeby pilnowac przerwy,na przedramionach i bicach pompa spora plecy napuchniete jak nigdy,pomieszczenie wentylowane okno uchylone a ze mnie kapie ciurkiem,w sumie calkiem ok, po kolo 2godzinach wszystko przeszlo jedynie ciepło jeszcze zostalo na troche ale generalnie dzialanie subtelne spodziewalem sie czegos lepszego jutro dwa tabsy stestuje,tak dla porownania tylko
ale pewnie lepiej by sie sprawdzilo na czczo weszla by bardziej johimbina ktorej wyrzuty insulinowe niebardzo służą a ja to dzis łyklem odrazu po posilku,sprawdze to jutro na czczo przed szkola razem z piracetamem i tyrozyną ktorą mysle zwieksze do 2g a pirek moze do 3 bo ponoc wtedy sie ukazuje jego prawdziwy potencjal bonarazie toodczucia graniczące z placebo
i fotka z dzis
[ATTACH=CONFIG]5763[/ATTACH]
Progress wydaje mi się, że jest,
ale ciśnienie tętnicze to musisz mieć zajebiste, obstawiam 155/85
A wcześniej właśnie mówiłem o planie 10x10 - ja bym go na Twoim miejscu nie robił - napewno nie w takiej formie, że nie masz rozpisanej żadnej progresji i nagle z czapy w 4 serii załamanie i jeszcze 6 dociskasz fitness ciężarem; kilka tyg takich treningow i 100% przetren a progress taki sam jakbys robil zwykle 4 serie duże ciężary i potem 6 ćw rozciągajacych typu rozpietki.
[video=youtube;iND8KKxuh1k]http://www.youtube.com/watch?v=iND8KKxuh1k[/video] 105kg x 2
[video=youtube;yapq2B4Cxpo]http://www.youtube.com/watch?v=yapq2B4Cxpo[/video]
z tym geranium narazie daje spokoj biore o 16 przed tr i potem pol nocy niespie daj pan spokoj z taka robota,zostawie to na wiosne z rana przed aerobami
[ATTACH=CONFIG]5764[/ATTACH] Prosze bardzo 11 dorodnych sztuk za ojczyzne cebulaki
Rocky takie male fyi.
Jak nastepnym razem bedziesz u doktora zapytaj co sadzi o klonidynie.
[ATTACH=CONFIG]5785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5787[/ATTACH]
ostatnio nie gloduje
wczorajsze plecy
t-bar 4x10-6
wioslo hantlem 4x8-6 skonczywszy na 45kg
sciaganie trójkata do klatki 4x12-10
mc 4x6-4 mam coraz slabszy chwyt puszczalo mi juz przy 100kg co jest grane
dzisiaj zrobie klatke z tricem tak:
porecze z malym obciazeniem (1szy raz)
sztanga skos+
rozpietki skos+ 7serii z duzo powt
wycisk hantli plasko
wyciskanie francuskie lezac
lapy beda 2x w tyg bic jedno cwiczenie przy plecach tric jedno przy klacie i za 3-4 dni normalnie ciezko razem bic-tric
dirty mass fuck yea!
nie za duzo cycka w porcji z frytami dajesz?ile tam tego jest z 300g?
waga mi sie popsuła ale cos ok 260-70 bo to połowka z całego filetu 550g ale lubie sobie tyle nakladac kurczak nigdy mi sie nie znudzi
Robisz przechwytem przy MC ?
Spróbuj uchwytu zamkowego, nie wiem czy używałeś go kiedyś.