-
za leży od producenta, niestety w większości to cukry, mało jest gainerów z dobrymi węglami, często producenci oszukują, tak samo z białkami, ma być 70 % białka a okazuje się że jest 50% i reszta to jakis cukier czy białko sojowe. Najlepiej zrobić sobie samemu gainera jw. Odżywka białkowa + miksujesz sobie ryż, owsiane + łyzka masła orzechowego i jest bomba :)
-
najmniejszych wałów można się spodziewać u niemieckich producentów gainerów robionych na maltodekstrynach
takie firmy jak inkospor czy mulitpower. ale cena za to tez wysoka
-
ja ostatnio wrzucam spirulinę. Ma mega dużo białka i do tego bardzo dużo innych czynników zdrowotnych. Niektórzy określają to jako najzdrowszą znaną człowiekowi żywność
-
From my point of view you can take it in a 4-6 weeks
-
Panowie brał tu ktoś anabolic freak?
pytam bo dzisiaj przyszła do mnie puszka, jednak po otwarciu śmierdzi jakąś siarką, drożdżami, chu wie czym, nie wiem czy ten produkt tak ma czy po prostu jest jakiś trefny...
-
ty nimeasz tego wąchac tylko połykać żaden trefny he kazda chemia ma swój zpach, ale jedz tego więcej niż isze bodajchyba producent poleca 3kaps ed, ja dopieo przy 4-5 czulem ze cokolwiek biore ale tojest gowno generalnie lepiej weź jakiś flakon enana 10000x lepiej na tym wyjdziuesz
-
zapach jest chemiczny ale nie smiardzial tak jak ty to opisujesz, ogolnie gowno nie suplement sprzedaj bo szkoda kasy na to.
-
ok dzięki za odp:)
ale nie możecie stwierdzać ze to gówno poprzez porównanie supla do enana.
nie wiem jak anabolic freak działa bo nie stoswałem, za to stosoawłem test freak i byłem zadowolony
-
do tego nie moge porownac bo nie stosowalem,
-
Mam pytanko.
BCAA OLIMP lepiej w tabletkach czy w proszku...?
W jakich porach najlepiej brac.?
Czy przyjąc 1g - 10kg masy ciała...?