To są nowe czy stare sesje??
Printable View
To są nowe czy stare sesje??
To są stare. On tam ma 15 lat jeszcze.
:D
dostalem se karte podarunkowa z decathlona 250zl i niewiedzialem co z tym zrobic,wszystko w sumie mam ciepla kurtke buty odnowiony rower na idealnych czesciach a tam tego typu tylko rzeczy sa no to znalazlem jakas pólke z odzywkami,obejmujaca dwie firmy, jakas aptonia i olimp,na ta aptonie nawet nie patrzalem widac jakosc super 100% jednoczesnie robi suplementy,piłki kortówkowe i żele regenerujace pod prysznic,to z dwojga zlego wzielem na degustacje 3 jakies syfiaste bialka olimpu,troche mi salda zostalo jeszczce to na calkowite wyrownanie do zera jeszcze wzialem 4 matriksy,warto wogole te bialo pic na porcje pisze ze przypada 27g biala a jak jest naprawde??
[ATTACH=CONFIG]5738[/ATTACH]
Trza bylo komus sprzedac za 75% wartosci i za kase kuoic Ambien
:p
ciekawa jest ta metoda 10x10 opisana w bbmag 7
chyba sproboje tym od poniedzialku:
Plecy biceps
Wioslowanie sztanga 10x10
Modlitewnik uginanie 10x10
off
Klata triceps
WL 10x10
Francuz sztanga lezac 10x10
nogi barki
Przysiad 10x10
Wyciskanie sztangi zza glowy 10x10
off
i od nowa
plan dosyc niestandardowy radek polecal ze dobrze szokuje i mozna kilka kg zlapac szczegolnie na tych partiach co stanely z rozwojem
Robie jak naprawde nie mam czasu. Trudno ci bedzie na poczatku dobrac ciezar.
Mi się by ten plan szybko znudził. Zero urozmaicenia hmm
trudno ale taka terapia szokowa sie przyda, a moge miedzy seriami minimalnie zmniejszac ciezar zeby bez oszustw samodzielnie trzymac sie tych 10powt bo napewno stalym ciezarem do konca nie wytrwam
huj nie robota z tymi 10x10 po 4seriach juz musialem zmniejszyc kg bo ledwo dobijalem do 8 powt,co serie bylo 1powt mniej,az w 10serii wyszlo na to ze srałem z 12kilowkami na 10powt,robilem na hantlach bo ława ze stojakami byla zajeta a juz 4osoby sie na niej zmienialy,pompa niby byla ale jakas nijaka,tylko częsciowa taka,niewiem czy bede to powtarzac za tydzien podobnie z francuzem bylo mi to sie jakos niewidzi bo jak mozna urosnanc od machania 15kg na trica albo 30na klatke,bo pewnie tyle bym bral jak by byla sztanga
wszedzie nawoluja ze musi byc duzy ciezar zeby szlo to co jest wkoncu z tymi metodami ktore tez sa chwalone ze wzrost jest
Weź lepiej wróć do prostych ciężkich ciężarów.. bo chyba nie zrozumiałeś o co chodzi w tym planie