-
-
i bez tego już jestem "męska" :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;493614]i bez tego już jestem "męska" :smile:[/QUOTE]
hm... to ja juz nie chce swojej kobiecości, wole Twoją męskość...
a później bede Ci się śnić znowu .. :*
-
A czy ja się mogę komuś wkoncu kurwa przysnic? <smuteczek>
Oprócz Us'owi oczywiście.
-
Fallen ja Cie nie chcę dołować ale pamietaj mocno spasiony jestes i sie nam w kadrze nie mieścisz.. a w połowie śnić się to nie wypada.. :)
nie smutaj, spuścisz troche masy i to w sny się zmieścisz :)
-
[QUOTE=fallenursus;493619]A czy ja się mogę komuś wkoncu kurwa przysnic? <smuteczek>
Oprócz Us'owi oczywiście.[/QUOTE]
Przykro mi ale ostatnio nawet mi sie nie przysniwasz? musisz miec zal do Ani ze pokazala brzucha %-)
-
-
Bo brzuch pokazalas i FAlena juz nie snie %-)
-
[QUOTE=FIT-anula;493615]hm... to ja juz nie chce swojej kobiecości, wole Twoją męskość...
a później bede Ci się śnić znowu .. :*[/QUOTE]
ta moja męskość taka podlana że nie mogę na siebie w lustra patrzeć, niedługo będę tyłem do lust ćwiczyć :smile: Już niedługo też nie będę w snach się mieścić i zostaniesz sama haha :smile:
-
Dziś mega przymulona i znowu niewyspana.. pierwsza dzienna zmiana w pracy od bardzo długiego czasu i dziwnie się z tym czuje, poza tym ten straszny upał nie do zniesienia - tylko pogarsza obrzęki. Dla mnie idealnym krajem pewnie by była teraz np. islandia :smile:
Dzisiejsze plecki:
1. [B]Superseria:[/B] Ściąganie drążka średnim nachwytem z wyciągu górnego 15 reps + przyciągania drążka w bramie wąskim nachwytem do brzucha 15 reps 4 serię
2.[B] Superseria[/B]: Ściąganie cuhwytu z wyciagu górnego 1-rącz z supinacją 15 reps + przyciągania uchwytu 1-rącz z wyciągu górnego w bramie z supinacją 15 reps 4 serię
3. [B]Drop set[/B]: Przyciąganie drążka wyciągu dolnego siędząc średnim nachwytem do brzucha 50kg/40kg/30kg/20kg 4 serię
4. [B]Drop sett[/B]: Przyciąganie drążka wyciągu dolnego siędząc szerokim nachwytem do klatki piersiowej 50kg/40kg/30kg/20kg 4 serię
Interwały 20 minut
Jutro i po jutrze OFF. Przyjechała moja mama z ukrainy na 4 dni więc spędzę z nią i siostrą trochę czasu.