-
gon sie wypierdku mamuta %-)
-
ja tez nie mam czerepie %-)
-
[QUOTE=FIT-anula;493116]jupi jeeee :)
wychodze na tym układzie najlepiej :) szczesciara ze mnie :P[/QUOTE]
Aniu, przez ciebie miałam dziś bardzo erotyczne sny..tylko nie wiem gdzie był fallen hahahaha :smile:
[QUOTE=Pikaczu;493117]konferencja jałta bezemnie?eee i tak to wy mnie podrywacie nie ja was więc mi pasi%-)[/QUOTE]
Pika, mówiłam że musze najpierw zobaczyć twoje żabie udko zanim wiedzieć czy chcę podrywać, więc jak narazie nie podrywam :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;493149]Aniu, przez ciebie miałam dziś bardzo erotyczne sny..tylko nie wiem gdzie był fallen hahahaha :smile:
[/QUOTE]
Siedział grzecznie w kąciku i nagrywał niezapomniane chwile na długie zimowe wieczory,ub grillowal steki(niepotrzebne skreślić)czekając na jego kolej. Ugodny jestem i cierpliwy :)
-
1 załącznik(i)
Dzisiaj pięknie były skatowane bareczki ukochaną metodą 100 powtórzeń w 1 gigantserii. Po każdej gigantserii na bareczki wplatywałam 2 serii allahów z 70 kg obciążeniem na 20 powtórzeń, żeby czasem za łatwo nie było :smile: A więc wyglądało to tak
[B]Bareczki 1 giganseria (razem 5)[/B]:
1. Wyciskania hantli siedząć 20 reps
2. Arnoldki siedząc 20 reps
3. Unoszenia hantli do boków siedząc 20 reps
4. Unoszenie sztangi łamanej stojąc podchwytem 20 reps
5. Unoszenie sztangi łamanej stojąc nachwytem 20 reps
1. [B]Drop set[/B]: allachy w bramie 70 kg 20 reps + 60 kg 20 reps
Więc 5 gigantserii na bareczki + 5 drop setów na brzuch
Było mało więc żeby dobić już do końca barki [B]w 6 seriach [/B]zrobiłam malutkim obciążeniem - 3kg - pompującymi ruchami wznosy hantli do boków w taki sposób:
[B]1 seria to:[/B] 5 powtórzeń + przytrzymanie w górze 10 sekund + 5 powtórzeń + 10 sekund przytrzymanie w górze .... w taki sposób 25 powtórzeń
I dziś poszło 20 minutek interwałów.
Szamka przed i po treningi taka jak wczoraj.
3,4 i 5 posiłki jak obiecałam że dziś cyknę zdjęcie:
[ATTACH=CONFIG]8295[/ATTACH]
[B]po lewej stronie 5 posiłek[/B]: 100 gr łososia duszony z sokiem cytrynowym, czosnkiem i warzywami.
[B]po prawej 3 i 4 posiłki[/B]: pojemnik do pieczenia rozdzielony warzywami po środku bo w [B]3 posiłku[/B]: 30 gr ryżu basmati z 150 gr piersi kurczaka i cebulką, a [B]w 4 posiłku:[/B] 30 gr ryżu basmati z 150 gr wołowinki mielonej i cebulką. Wszystko to piekarniczka na jakieś 30 minut i jest gotowe. Później jeszcze dałam do ryżu z kurakiem 10 gr oleju kokosowego, a do wołowini z ryżem 5 gr oleju z orzechów włoskich. Przyprawy stosuje różne firmy Prymat, ale te bez dodatku cukru, glutaminianu sodu itd.
-
3 załącznik(i)
Dziś się dowiedziałam na siłce, że już zaczynam przesadzać i jestem męska bo już za dużo mięśni haha, ogólnie ok dla mnie to komplement..ale sorry męska? przy takim podlaniu, kiedy tych mięśni tak naprawdę nie widać..co będzie kiedy się wyrzeźbie .. hm CAN'T WAIT!!! :smile:
więc oto moja cała męskość...:
[ATTACH=CONFIG]8296[/ATTACH]
i mój mega męski dół...:
[ATTACH=CONFIG]8297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8298[/ATTACH]
ludzie mają nasrane w głowach tyle....Przecież nie zaczepiam facetów którzy nie ćwiczą i nie mówię że wyglądają jak baba :smie: Może zacząć.. :smile:
-
a co to za sen? strescisz mi go na pw :D
a dziwi Cie ze ktos Ci mowi ze jestes męska? bo mnie nie... juz mnie nic nie zdziwi.. po tym jak eurowizje wygrywa kobieta z broda a raczej facet przebrany za babe to nie dziw sie ze kobieta cwiczaca tyle na silowni w koncu bedzie zbyt meska :) pewnie powiedzial Ci to koles wygladajacy jak baba.. nikt z rozumem nie pokusi sie na takie stwierdzenie .. :)
-
[QUOTE=FIT-anula;493153]a co to za sen? strescisz mi go na pw :D
a dziwi Cie ze ktos Ci mowi ze jestes męska? bo mnie nie... juz mnie nic nie zdziwi.. po tym jak eurowizje wygrywa kobieta z broda a raczej facet przebrany za babe to nie dziw sie ze kobieta cwiczaca tyle na silowni w koncu bedzie zbyt meska :) pewnie powiedzial Ci to koles wygladajacy jak baba.. nikt z rozumem nie pokusi sie na takie stwierdzenie .. :)[/QUOTE]
sen..było nam dobrze hehe :P
no w sumie nie dziwi właśnie kiedy takie coś nie wiadomo co nie ćwiczące mówi, a to właśnie był trener ito taki duży przypakowany, dlatego się zdziwiłam :smile:
-
Na pewno nie Jesteś jeszcze tak męska jak Konczita ;), pracuj dalej :P
-
haters gonna hate.
Jakis pedal w rurkach ci to powiedzial zakladam???
Niestety ale niewielu jest prawdziwych facetow takich jak mlody Sean Connery czy James Dean,
ja na sszczescie jestem jednym z nich a rureczki niech spierda...;)
btw she squaaats bro, yeahhh baby;)