-
w sumie tyle ile mialo byc +/- 5tyg, wiadomo nie bylo co sie spodziewac niewiadomo czego chcialem sie tylko podratować i wyjsc na prostą bo zle bylo
teraz czuje sie tak jakby pełnijszy i wiecej sił ale pewnie czar pryśnie za pare dni jak to teraz tylko juz niektozi mowai ze zacierają ręce i czekaja az zaczne maleć z dnia na dzien po odstawieniu ale oby az tak zle nie bylo, ale powoli zaczynam zbierac na nastepny konkretnijszy swieta zaraz gotowka zapewne wpadnie to moze cos na wiosne
a pompki na poreczach idealne cwiczenie zaluje ze wczesniej nie robilem
-
no i po cyklu,jako ze wyszło mi nieparzyście to w 3ostatnie dni nie pozalowalem i szlo 30mg ed i to byla juz solidnijsza dawka bo ostatnie 5mg juz wrzucalem przed snem i sen odziwo lepszy a rano zero dechy ubity jak za dnia a wogole wegli na noc nie wrzucalem a trening byl codziennie przez ostatnie 4dni codziennie,pas dzis miezylem 89cm kratke ciagle widac a przy wieczornej napince wyszly mi przewody na bicu,przodzie barkow i lewej klatce,tylko dzis jakos hujowiej sie juz czuje bo sie skonczyla wiec pewnie na kolejnych treningach bede musial troche zdjac z gryfu
-
dzis tylko porozciagalem nogi,potem jakies wygibasy na drabince,15min biezni i 10min sauny,zimny prysznic,i jeszcze 5 sauny,piekna sprawa,rozwazam czy by sie na 6rano niezabierac na 30min biezni na czczo,w dni nietreningowe,zima idzie swieta a ja niechce zeby powtorzyl sie scenariusz z poprzedniej zimy wiec jak dalo by to cokolwiek cos?
-
Fobia przed zalaniem tłuszczem??
-
2 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]5562[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5563[/ATTACH]
96kg a flaga sie szlifuje coraz lepiej
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]5566[/ATTACH]
rano
jak dobije do setki z takim zatluszczeniem to nawet bede zadowolony
-
No jest zajebiscie. Nie bedziesz jadl syfu to Cie nie zaleje. Nie ma lipy :D
-
zostaw ten chleb !
no chyba ze pełnoziarnisty :D
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]5619[/ATTACH] 97kg cebulaki
-
4 załącznik(i)
witam
wczoraj poprawilem wl 100x3 na 100kgx4+5 z mala pomoca wiec licze jako 4
waga 96,5kg ale kurde zachorowalem,a myslalem ze tej zimy obejdzie mnie szerokim lukiem
tak ostatnio wygladal moj posilek przed treningowy:
[ATTACH=CONFIG]5679[/ATTACH]
tak potreningowy: domowe tiramisu
[ATTACH=CONFIG]5680[/ATTACH]
tak lecze swoje czerwone obolałe gardło,zawsze idealnie zmraza krtan i na 2gi dzien zdrow:
[ATTACH=CONFIG]5681[/ATTACH]
a tak tuninguje swoj mozg: piracetam + cos na sen kuracja startuje od jutra
[ATTACH=CONFIG]5682[/ATTACH] w planach jeszcze lecytyna,l-tyrozyna i guarana