-
dzis kurde tez polozylem sie o 24 i wstalem o 12,na oko moze z 4godziny pospalem reszte przelezalem bezczynnie,mimo 5mg melatoniny. dzis mam ochote podbic juz do 8 bo marzy mi sie chociaz jedna przespana w calosci noc,z concertą koniec, kawy tez juz niepije a dalej nie sypiam niewiem co jest grane,siostra po 3ójce melki kima juz twardo w 10min a ja po 5ątce sie męcze do rana,moze faktycznie to jakies niedobory serotoniny ale to sie okaze po jakichs 2tygodniach jak dopiero fluoksetyna zacznie dzialac
-
palenie na jakis czas odstaw to sie wyspisz ;)
THC podobno ułatwia zasypianie
-
ułatwia gdy jest uzywane co jakis czas.. gdy przesadzasz nadchodzi etap ze spac nie mozesz, uzaleznienie , i nie pierdolcie ze trawa nie uzależnia...
-
[QUOTE]i nie pierdolcie ze trawa nie uzależnia...[/QUOTE]
Masz racje , moja ma ziomka w klasie co zyć nie moze bez tego , sucharek sie zrobil fest.
-
[QUOTE=mateohzp;427262]ułatwia gdy jest uzywane co jakis czas.. gdy przesadzasz nadchodzi etap ze spac nie mozesz, uzaleznienie , i nie pierdolcie ze trawa nie uzależnia...[/QUOTE]
nigdy nie mialem takich zjazdow, a troche juz przepalilem i bez problemu bylo dla mnie rzucic to scierwo : o
-
[QUOTE=mateohzp;427262]gdy przesadzasz nadchodzi etap ze spac nie mozesz[/QUOTE]
i niby po czym sugerujesz mi brak umiaru?,max raz na tydzien to az taki letarg?
dzis bylem u lekaza mowil ze wielu ma tak samo na poczatku z fluoksetyna,bo dzialanie dopiero mozna odczuc po min 2tygodniach a przez ten czas dopiero powoli sie aktywuje wiec jakies bole glowy bezsennosc itp to standard dlatego wielu ludzia wypisuje sie L4 na ten czas tak jak ja dostalem z tej okazji zwolnienie na 14dni,przynajmniej dieta bedzie idealna
mimo dzis rowniez slabo przespanej nocy ide skurwić barki z kapturami,mama kreci glowa widzac jak pakuje torbe ale mowie ze to dla wlasnego dobra aktywnosc fizyczna polepsza jakosc snu to juz machła reka wkoncu jeszcze cyklu zostalo dobre niecałe 3tyg wiec nie ma opcji marnowac czasu
-
nie pisze ze przesadzasz, tylko uswiadamiam Cie ze takie przypadki maja miejsce..
zalezy tez co palisz.. nature czy chemiczny szit skropiony eterem ;))
-
ok dostalem dobrego nasennika,stilnox sie nazywa,znow sie zaczne dobrze regenerowac
dzis se nie poszedlem jeszcze do szkoly wiec dieta idealnie prowadzona wiec zrobie sobie moze dzis nogi
ale co mnie dziwi najbardziej mimo znikomego snu przez kilka dni (ok 3 czasem 4 godziny) nie boli mnie glowa, senny nie jestem,wczoraj nawet robilem barki i weszly nawet nienagannie
-
Rocky, nie czytałam skąd i jak długo już masz problemy ze spaniem ?
-
od zawsze,a takie juz mocno nasilone od 2tyg,odkad zaczalem farmakologicznie leczyc zaburzenia koncentracji