-
1 załącznik(i)
hihi :smile:
o BTW, siedzę teraz w pracy i patrzę żyłkaaaa robi się bardziej widoczna mimo tego, że jestem nadal podlancem strasznym, w ogóle jakaś kulturystyka na masie haha
[ATTACH=CONFIG]8284[/ATTACH]
yupi nigdy jej takiej jeszcze nie miałam, nawet przy wyrzeźbieniu
-
diabły ogien surowe mięso, wy jak zawsze o swoim :smile: wariatków :smile:
-
jaką gumkę? jak bym chciała poderwać mam tu inne zdjęcia jeszcze :P
-
[QUOTE=Pikaczu;492784]nie bądz siebie taka pewna ze fotkami mnie byś poderwała%-)[/QUOTE]
hehe no już jak coś to bym napewno nie ja ciebie podrywała :P najpierw wiesz musiałabym cię sprawdzić na treningu, a później na sushi.. żeby wiedzieć czy warto :P
-
2 załącznik(i)
ok..ogólnie nie chciałam wrzucać tego zdjęcia bo w sumie nie ma czym się chwalić, czuje się mega duża i w sumie jestem..ale będzie jako porównanie kiedy już wejdę znowu na redukcję i kiedy ona będzie szła jak trzeba..jestem mega ciekawa co z tego zostanie, bo w sumie wiem że sporo odstających grup mięśniowych poprawiłam i nie mogę się doczekać aż to zobacze w lustrze po wyrzeźbieniu się i odwodnieniu...niech czas szybciej mija i niech ten organizm już wraca do homeostazy. Napewno najszerszy i bareczki są większe niż były.
[ATTACH=CONFIG]8285[/ATTACH]
podlane udko kulturystki na masie :smile:
[ATTACH=CONFIG]8286[/ATTACH]
-
a i Pikaczu, wiem że lecisz na barki a nie zyłki więc ciężko nad nimi pracuje haha :P
-
[QUOTE=Pikaczu;492805]no i wcale mnie nie podrywasz wklejając swoje żabie udko%-)
i wiesz ze lece na barki%-)widze że mnie ostro rozkminiasz%-)spokojnie spotkamy sie pogadamy%-)[/QUOTE]
żabie..to co niby ma znaczyć? :smile: trening + sushi potreningowo tylko tak haha :P
-
[QUOTE=Pikaczu;492808]powiadasz podrywasz mnie i chcesz jednocześnie przetestować?nie zemną te numery.z żabimi udkami zostawie ciebie w słodkiej nieświadomości%-)musze już iść bo chyba mama mnie woła na obiad%-)dobranoc[/QUOTE]
no mówię że zanim bym się zdecydowała czy chcę podrywac czy nie to musiałabym najpierw przetestować :smile: Albo przynajmniej twoje nie żabie udko zobaczyć :P a jeszcze barki i plecy :smile: Smacznego :P
-
1 załącznik(i)
Dziś był dzionek bez treningowy, a jutro ciężki trening plecków i zwiększanie ww do 100 gr, już przy tej ilośći powinnam się zacząć czuć trochę lepiej. Rozłoże po 25 gr w 4 posiłkach.
A tak mi się dziś pracuje hehe, dawno nie miałam tak spokojnej zmiany w pracy jak dziś, delektuje się tym spokojem i kawusią:
[ATTACH=CONFIG]8287[/ATTACH]
-
[QUOTE=Pikaczu;492872]tez mi sie dziś wspaniale pracowało.kontakty miedzy ludzkie poziom doktorat i całe nlp poszło w łeb.ludzie nigdy nie przestana mnie zadziwiać%-)[/QUOTE]
hahahaha :smile: no nie gadaj.. ! :smile: Ludzie dziwne stworzenia, tu doktorat nie pomoże :P