-
a tu filmik: [url]https://www.facebook.com/photo.php?v=266306260192694&set=vb.246393372183983&type=3&theater[/url]
-
[QUOTE=Pikaczu;492740]a no chyba że jest sprzęt do tego na siłce%-)[/QUOTE]
jak niema sprzętu to też lepsze by były z gumą na kostach wykroki do boków :smile: Wiesz ogólnie to trzeba kombinować na wszelkie sposoby, kiedy się wie przy jakich ruchach jakie pracują mięśnie to wszędzie się da zrobić dobry trening :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;492742]jest moc%-)[/QUOTE]
hehe no zobaczymy co z tego wszystkiego zostanie po redukcji jaką kiedyś tam w końcu muszę znowu zacząć, bo i tak już zaczynam się robić wieksza od facetów na siłcę :smile: Nie wiem kto musi kompleksować..ja czy oni :smile:
-
[video=youtube_share;2q_YmVDeNn0]http://youtu.be/2q_YmVDeNn0[/video]
Powiem krótko.
Fitnesski to najbardziej nadający się materiał na żonę. Zawsze wiadomo gdzie taka jest.
Na siłowni, jeśli nie na siłowni to je, jak nie je to śpi,jak nie śpi do jest dead
-
[QUOTE=fallenursus;492750]
Powiem krótko.
Fitnesski to najbardziej nadający się materiał na żonę. Zawsze wiadomo gdzie taka jest.
Na siłowni, jeśli nie na siłowni to je, jak nie je to śpi,jak nie śpi do jest dead[/QUOTE]
hahaha 100% no właśnie mojemu mężowi się znudziło że ja lub trenuje lub jem (ZDROWO) lub śpie, i poszedł do tej która nie śpi imprezuję i daje dupy dookoła wszystkim więc kwestia gustu widocznie :smile:
-
Kwestia nie opadnietego wora.
-
[QUOTE=Pikaczu;492762]a to zły małż był wtedy%-)[/QUOTE]
już nie ma, więc mogę spokojnie dalej trenować spać i jeść hehe :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;492769]i gotować%-)[/QUOTE]
a to mieso trzeba gotowac ja zawsze jem prosto ze sklepu tylko woda przemywam zeby czyste bylo %-)
-
[QUOTE=Pikaczu;492769]i gotować%-)[/QUOTE]
noo jak o tym mogłam zapomnieć, ostatnio te gotowanie i kombinowanie na kuchni właśnie z tego wynika że nagle więcej czasu mi się zwolniło :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;492774]Us tyle lat ewolucji a do wiatrakowa jeszcze nie dotarła wieśc że ogień został ujarzmiony?%-)[/QUOTE]
ogien to wytwor diabla nie wiecie o tym ? %-)