ale gra polakow cieszyla oko i to sie liczy widac ze chca grac :)
Printable View
ale gra polakow cieszyla oko i to sie liczy widac ze chca grac :)
[B] Piłkarze reprezentacji Polski przygotowują się do piątkowego meczu z Włochami. Na środowym treningu kadry przy Oporowskiej pojawili się kibice Śląska Wrocław, którzy zaprotestowali przeciwko braku orzełka na nowych strojach drużyny narodowej - donosi Orange Sport.
[/B]
"Tradycja zobowiązuje - nowym strojom nikt nie kibicuje" - taki transparent wywiesili kibice podczas środowego treningu kadry Smudy. W ten sposób nawiązali do braku godła na nowych strojach reprezentacji.
Źródło: onet.pl
A tak w ogóle jaki obstawiacie wynik piątkowego meczu. Ja stawiam 3:1 dla Polski (nadzieja umiera ostatnia :P )
no smuda jak by powolal tych ktorych tez nie lubi to moze by cos grala :(
nie rozumiem czemu nie sprawdzil tylko np mozdzena , krychowiaka , i wielu innych grajacych za granica
tez nie rozumiem czemu Smuda nie powołuje pewnych graczy, dla mnie Obraniak nic nie wnosi, są na jego miejsce lepsi zawodnicy
Jutro mecz z Mołdawią na wyjeździe. Jaki obstawiacie wynik?? Ja typuje 3:1 dla naszych.
Ojjj 3-1 to chyba za grubo poleciałeś :) Ale mam nadzieje ,że wygrają . Mam naszych w kuponie ,wiec mam nadzieje ,że nie dadzą dupy :)
Ja typuje wymęczone 1-0 do przodu :)
1-0 lub 2-0 ale trudno powiedzieć jak oni zagrają,bo jak na razie wygrywali tylko z San Marino i Liechtensteinem. Mam nadzieję,że się nie zbłaźnią w meczu z Mołdawią i starczy im sił na druga połowę.
żeby Mołdawia była przedstawiana jako groźny przeciwnik do czego to doszło
Mam nadzieje ,że tylko nie bedziemy słyszeli po meczu że był trudny teren ,a po remisie jeszcze mamy szanse na awans :)
Znajac życie to i tak żeby awanasować ,znów będą te matematyczne rachunki ... Jeśli my rozyebiemy Ukrainie na wyjeździe 3-0 a San Marino wygra z Anglią
5 bramkami ,to awansujemy :D
Mecz żałosny, w szczególności 2 połowa. Zamiast za takie nic płacić tyle kasy, mogli by chociaż 30% z tego przeznaczyć na polską kulturystykę. Przyniosłoby to w rok więcej sukcesów niż w polskiej piłce nożnej przez ostatnie 20 lat.
remis z potęgą europejskiej piłki :)
Ale dramat,wykrakałem z ta drugą połową,chyba żadnej akcji nie mieli ani jednej i to z Mołdawią. Trener poleci,piłkarzy wygwizdają a Polsce jeszcze pewnie kary dojebią za rzucanie rac na boisko.
Kuba kupon możesz wyrzucić...
To jest naprawdę żenujące ... Za grosz ambicji ...
Przed każdym meczem ludzie wierzą że Polska reprezentacja coś w końcu zagra , tyle razy dawali dupy a kibice dalej wierzyli że się w końcu przełamią . Ja przestaje już oglądać tych amatorów , bo wstyd jak cholera.
[url]http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/slynny-trener-juz-czeka-na-posade-po-fornaliku,1,5535888,wiadomosc.html[/url]
Ale czy to wina trenera ? Co prawdą nie byłem zwolennikiem Fornalika ,ze względu na to że nic specjalnego nie osiągnał .
Moim zdaniem powinien być ktoś taki jak LEO ,wszyscy go wtedy szanowali i czuli respect .
Jednak co ten trener może zrobić przez te kilka dni zgrupowania , naszym piłkarzykom brakuje nie tylko umiejętności ,ale przede wszystim Woli walki i ambicji !
Jesli się nie potrafi oklepać jakiś ,,Uzbeków,, sportowo,to takie mecze samą ambicją powinni wygrywać ...
[URL]http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Moldawia-Polska-Boniek-zabral-glos-nt-Fornalika,wid,15715974,wiadomosc.html[/URL]
Lepiej sobie pooglądać nagrane mecze sprzed 40 lat niż tych grajków od siedmiu boleści.
Masz rację, tych pseudokopaczy nie da się oglądać
No i formalności stało się zadość , Polska reprezentacja oficjalnie poza mundialem w Brazylii . Przypieczętowali to porażką - Ukraina - Polska 1-0.
Kto zostanie selekcjonerem, mój znajomy z PZPN mówi że Nawałka.
Who the fuck cares
Zostanie Robert Burneika NARESZCIE
nie będzie lipy
[QUOTE=Gangsta Latino;471386]nie będzie lipy[/QUOTE]
Ani opierdalania się :D hehe
Zobaczymy czy Nawałka coś "ciekawego" zrobi. Zapowiedzi ostatnich 2 trenerów były podobne tzn. krew, pot i łzy, a wyszło jak wyszło.
No cóż, został to dajmy mu szanse, ale ja bym wolał trenera spoza PL.
Najgorsze jest to, że to znów jest trener, który nie ma sukcesów i znów jest to trener, który ma praktycznie zerowe doświadczenie na arenie międzynarodowej. Oczywiście życzę mu jak najlepiej, jednakże wydaje mi się, że więcej niż Fornalik nie zdziała.
co do sukcesów to masz rację, jedyny jaki ma to chyba awans z Górnikiem z 1 ligi do Ekstraklasy
Adam Napier****nka nie wypalił ;(
[QUOTE=gochaklich;472777]Adam Napier****nka nie wypalił ;([/QUOTE]
Gdyby wziął młodszą kadrę to na pewno byśmy wygrali. Ale nie trzeba gwiazdorów na pierwszą metę :)
[QUOTE=persik06;472781]Gdyby wziął młodszą kadrę to na pewno byśmy wygrali. Ale nie trzeba gwiazdorów na pierwszą metę :)[/QUOTE]
hehe, teraz powołał na zgrupowanie u arabów i tam to dopiero są gwiazdy
Jak to się mówi, d...py nie urywa:)
mam nadzieję że w kolejnych eliminacjach pokazą na co ich stać ;)
Wypada w końcu odbudować morale reprezentacji... Dno coraz bliżej
Jak dla mnie to już jest dno. Nawet sobie nie wyobrażam żeby było gorzej i wyjazdy na ciężkie mecze z Giblartarem o ostatnie miejsce
... i chyba długo lepiej nie będzie bo ciągle te same twarze grają
Przykro mi to mówić, ale Polska reprezentacja narodowa to kompletne dno i śmiech na sali. Mieliby jaja i by przestali w końcu grać a tym samym przestali nas kompromitowac.
Co myślicie uda nam się w kwalifikacjach do kolejnego Euro? Polska gra coraz lepiej w sumie :D
zakwalifikowac sie uda ale co z tego skoro na grupie juz nie bedzie tak fajnie ;)
[QUOTE=ekuta;505835]Polska gra coraz lepiej w sumie :D[/QUOTE]
[B][I]żeby tylko się nie okazało że to ich pierwsze i ostatnie 5 minut :D[/I][/B]