-
pisała ze wsio z nim łokej%-)
-
a to przepraszam zapomnialem albo nie zauwazylem %-)
-
[QUOTE=Pioter1994;486496]Powodzenia w powrocie do formy i startach!
PS: omlet bella :D[/QUOTE]
dziękuję, oby jak najszybciej! omlecik tak uwielbiam, zawsze mam na śniadanko a czasami nawet na kolację :smile:
-
ja czasem zamiast omletu biore 200g twarogu.półtorej szklany mleka.cukier i kawa rozpuszczalna.jak mam wene to trocin daje.kawa wymienna na kakauko/banan%-)mixer i jazda
-
Usun to Pika bo jak Fallen zobaczy to usunie Ciebie %-)
------------
A tak wgl to jakos sie zapomnialo. Rowniez zycze Ci powrotu do formy, a i nawet lepszej jeszcze.
PS. Bardzo dobrze piszesz po polsku ;)
-
[QUOTE=USgorn;486503]a kortyzol badalas? Moze Cie zjada?[/QUOTE]
No kortyzol 2 razy już badałam kiedy, jeszcze trenowałam 1 raz dziennie i kiedy 2 razy dziennie i w pierwszym i drugim wypadku było ok w normie. Pobierali mi krew o 8 rano i o 18..też odrazu pomyslałam o tarczycy,kortyzolu i estrogenie - ale wszystko ok :(
-
Tyle sera panie toc ja w rok nie jem....
Hormonsy ok
Metabolic damejdz to wymysł fitnessek co się już dowiedziismy od znajomych scally'ego
Zostlalo ino obczaic imbalans pierwiastkowy czy jak to się tam po waszemu zwie :)mineralowy bla bla Whatever
Przerwa i odstresowanie nad tym pracujemy :p
Będzie ok!
-
a teraz leze i wpierdalam czekoladki a jutro cały dzień bede wpiepszał karkówe%-)
aja życze powrotu do formy a nie zdrowia bo zdrowa jest%-)oprócz tarczycy%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;486513]ja czasem zamiast omletu biore 200g twarogu.półtorej szklany mleka.cukier i kawa rozpuszczalna.jak mam wene to trocin daje.kawa wymienna na kakauko/banan%-)mixer i jazda[/QUOTE]
cukier? banan? twaróg? nie źle :)
-
[QUOTE=fallenursus;486518]Tyle sera panie toc ja w rok nie jem....
Hormonsy ok
Metabolic damejdz to wymysł fitnessek co się już dowiedziismy od znajomych scally'ego
Zostlalo ino obczaic imbalans pierwiastkowy czy jak to się tam po waszemu zwie :)mineralowy bla bla Whatever
Przerwa i odstresowanie nad tym pracujemy :p
Będzie ok![/QUOTE]
wymysł nie wymysł who knows.. jak będzie z resztą ok ty wychodzi że jednak nie wymysł :P
ale tak będzie ok ...z czasem