[b]sylwka[/b], skad ty to wzilas jak by kazdy mial taka osobe zeby miala napisac post to dopiero by byl smietnik na forum chodzi o to zeby reklamowac forum ludzie beda gadac kumpla o forum i tak bedzie nasze forum roslo w potege :mrgreen:
Printable View
[b]sylwka[/b], skad ty to wzilas jak by kazdy mial taka osobe zeby miala napisac post to dopiero by byl smietnik na forum chodzi o to zeby reklamowac forum ludzie beda gadac kumpla o forum i tak bedzie nasze forum roslo w potege :mrgreen:
"Konkurs trwa od 16 kwietnia do 15 maja. Konkurs polega na promowaniu naszego forum, czyli zachęcania osób do zapisu. Do polecania służy specjalny link, który znajduje się w profilu użytkownika(klikamy na swój nick i pokaże się profil, w którym znajduje się w/w link). Używamy tylko tego linka, aby zapis osoby poleconej został zaliczony do naszego systemu. Osoby, które polecicie muszą być aktywne i napisać, co najmniej jednego posta." -stad to wzielam. No to mowisz, ze nie musza?! Ho ja glupia...... :neutral:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-17, 14:38[/i] ][/size]
to ja sie mecze i w ogole...
[b]sylwka[/b], Zwracam honor musialem nie doczytac :wink: to znaczy ze musza napisac jednego posta ale to jest ciezko zeby pisaly sa to osoby najczesciej ktore przegladaja forum i czytaja rozne artykuly
[b]fishe[/b], w tym konkursie beda liczyły sie TYLKO osoby aktywne
no to tak jak w tamtym :wink:
[b]fishe[/b], nie w tamtym wszystkie osoby były brane(nawet te nieaktywne). Teraz tylko aktywne
aktywne tzn. ze musze codziennie siedziec i cos pisac?? czy wystarczy ten 1 napisany post??
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-04-17, 18:18[/i] ][/size]
*musza
z jednego ip można założyć tylko jedno konto które sie bedzie liczyc, wiec nie musiz codzinnie pisac z każdego innego konta, a jezli ktos zostanie złapany na zakładaniu kont z rożnych ip np przy wykorzystaniu neostrady to dostanie bana
ale mi chodzi czy jak polece kumplowi to forum i jak sie zarejestruje i napisze przynajmniej 1 post to juz mam jakby zaliczona 1 osobe ktora zaprosiłem...kto tu mowi o zakładaniu wielu kont :roll:
przykre jest to że chcesz żeby pisali tylko jednego posta i byli na twoim koncie
przydało by się żeby pisali więcej