no ladna zajawka ja tez nienadazam dawno tak niebylo forum dostalo jakiegos powera :mrgreen: ciekawe po czym :mrgreen:
Printable View
no ladna zajawka ja tez nienadazam dawno tak niebylo forum dostalo jakiegos powera :mrgreen: ciekawe po czym :mrgreen:
po tym: Biogenix Cell Pump ,Gain Bolic, Olimp Kreatyna, Olimp Profi Whey Mass, Carbo :grin: :grin: :grin: ide w kime a wy dalej piszcie poczytam rano :cool:
ciekawe ciekawe :mrgreen: :mrgreen: oby tak dalej ale juz by moglo na dzis sie skonczyc bo mnie spanie juz meczy hahahah
:mrgreen: :mrgreen: moze jakies natchnienie swiateczne ?? :P a moze to maybeline ?? :P a moze chec zdobycia ciekawych odzywek ?? :D:D:D
no no z tymi odzywkami to jakies takie podejzane co :mrgreen: :mrgreen: ja tez z checoe nie ukrywajac mam na nie ochote
no moglo by sie to juz skonczyc bo juz zasypia ale kazdy ostro pisze dopoki ktos nie pojdzie spac ja nadal bede siedzial i patrzyl co sie dzieje
straznik teksasu ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
by sie przydalo dodac z jeden posilek do diety w takie noce :mrgreen: ;) ;) ;) :wink:
hheheh jakis na pobudzenie bo nie jest latwo :mrgreen:
widze ze dlugo wczoraj nie posiedzieliscie heh :grin: nie wytrzymaliscie juz :cool:
[b]Calmer[/b], a ty do ktorej sie dziales bo ja juz pozniej nie widzialem kto siedzial bo prawie na oczy nie widizalem :mrgreen: