kupiłem venoma 3+ biore 1 kaps naczczo i 2 przed treningiem. Nie czuje ani pobudzenia ani potliwosci ani nie mam sucho w ustach. Wyrzucic kapsa z rana i wrzucic przed treningiem?
Printable View
kupiłem venoma 3+ biore 1 kaps naczczo i 2 przed treningiem. Nie czuje ani pobudzenia ani potliwosci ani nie mam sucho w ustach. Wyrzucic kapsa z rana i wrzucic przed treningiem?
na odbudowe siły po przerwie mono czy jakis jablczan itp ?
nie moglem zeedytowac :( ? 3-4 tygodnie na mono, potem 2 tyg na orotanie krety, zeby jakis tam inny bodziec zareagowal na miesnie..._
witam. Po bardzo długiej przerwie wróciłem na siłownie i zastanawiam się jakie odżywki mam kupić na początek?? czy ktoś może mi doradzić?
Jak u ciebie z zarciem jest?Ogarniete wszystko?
Sama kreta to nie wszystko. To suplement więc jak nazwa wskazuje jest dodatkiem do prawidłowej diety. Bez prawidłowej diety z żadną kretą nie osiągniesz oszałamiających rezultatów niestety.
było kilka tematów ale już starych, więc może są jakieś nowości...
narazie łykam tylko witaminy, Wit. C i omege i tak na razie zostanie. Nie będę specjalnie z jakieś sklepu zamawiał samej wit. C i omegi (akurat mi sie kończy), więc pytanko dla was, jakie firmy polecacie, aby wyszło w miarę dużo i nie aż tak drogo. Omege kupowałem z Olimpu, ale kurde 60 tabletek za 21 zł, a ja biorę 5 dziennie, więc 21 zł na 12 dni. Nie jest to może majątek, ale pewnie są tańsze, które wychodzą na dłużej. ALE DOSTĘPNE W APTECE!!!!!
chyba najlepiej w aptece obczaic. a czemu az tyle tej omegi bierzesz? spradz tez zwykły tran z rekina czy tam z czegoś. wychodzi tanio
Dużo?? 5 tabletek to wychodzi 3,25 g kwasu omega 3. Mam lekkie problemy z stawami (strzelanie itd.) do tego jem mało ryb, więc cały rok biorę takie dawki. Zwykły tran jest ok, ale prawie zawsze tabletki po 100mg albo 200mg, a nie będę brał 32 tabletek
[url]http://www.bcaa.pl/trec/super_omega_3_120kaps_897.html[/url]
na 40 dni. kup se odrazu dwa i z glowy. jak ci maniek probki nie da to jedziesz do lodzi i ognisko.