W jakim kraju już była taka akcja? We Włoszech, po aferze calciopoli?
Printable View
W jakim kraju już była taka akcja? We Włoszech, po aferze calciopoli?
Nie. Nie pamiętam dokładnie. Słyszałem w tv, albo gdzieś czytałem. Serbia czy coś w tym stylu. Jakiś kraj z tamtego rejonu.
[URL]http://www.maxior.pl/film/134840/Akcja_Pusty_Stadion[/URL]
Ja osobiście nie wiem czy to dobre czy nie...;/
PZPN to nie piłkarze... ja osobiście zrobił bym wielkie zebranie i pod budynek PZPN i lecą POMIDORY, JAJA, KAMIENIE ITP....
Wkurza mnie to, że piłkarzom się nie chce, ale to nie lepiej iść na stadion i śpiewać, żeby się postarali i bronili honoru a nie ( Je..bać PZPN!! ITP)...
dzisiaj wygrają ! Gadałem z Majewskim :P
mecz o honor.. to bedzie 3-0 dla nas;)
Mam nadzieje ze Dudu będzie bronił:D
0-1 ładne dno, no starali się wczoraj trochę ale strzelali nie do tej bramki co trzeba, nie pomógł nawet bramkarz Realu Madryt B, w 3 minucie leżał i kwiczał zastanawiając się czemu jego koledzy pomylili bramki, w sumie w tych eliminacjach zdobyliśmy 11 pkt, 6 z nich się nie liczy bo były to mecze z San Marino, jeszcze jeden mecz z nich był wygrany fartem, tak to jedna wygrana z Czechami i jeden remis, żal, to że wczoraj się starali coś zagrać pokazuje że jeszcze nie wszystko stracone jeśli będą się starać, a nie tak jak Żewłakow że w lidze greckiej i LM gryzie trawnik, a w reprezentacji nie chce mu się dobiec do piłki notorycznie zawalając bramki, potrzebny jest trener który wybierze młodych ludzi którym się chce grać
podejrzewam, że gdybyśmy wczoraj grali z Irlandią, której piłkarze są bardzo mocni fizycznie, to nic byśmy nie zdziałali w tych warunkach i znowu stworzylibyśmy sobie ze 2 sytuacje do oddania jakiegokolwiek strzału z bliższej odległości niż 20 metrów, a tak to możemy mówić, że mimo wszystko byliśmy lepszym zespołem i trochę się staraliśmy...
[url]http://www.sport.pl/sport/1,65025,7151401,Z_kim_na_Euro_2012__Defensywna_czarna_dziura.html[/url]
Bieniuk
Jak nie ma dobrego systemu szkolenia to co się dziwić, że nie ma kto grać.
Sam fakt, że Klose i Podolski mimo tego, że grają dla reprezentacji Niemiec pochodzą z Polski świadczy o tym, że nie jesteśmy narodem który jest ułomny w tym sporcie, tylko źle są szkoleni młodzi piłkarze. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że gdyby Ci dwaj zawodnicy zostali w Polsce to nigdy nie osiągnęliby takiego poziomu.
Pieniądze są w polskiej piłce tylko rozpływają się po kieszeniach, a nie są dobrze inwestowane. Budowane są stadiony itd. Dla jakiej innej dziedziny sportu jest tyle robione co dla piłki nożnej. Lekka atletyka jest na niezłym poziomie a bida straszna, nie mają gdzie trenować. Gdyby nie było pieniędzy to by nie było PZPN w takiej formie jaka jest obecnie. Wiadomo, że tam gdzie najwięcej pieniędzy, tam najwięcej złodziei i oni są tego najlepszym przykładem. Engel, Piechniczek... ludzie bez honoru, nie potrafią odejść i pokazać że mają chociaż jaja, bo resztek godności to już i tak nie zachowają. O Lacie to nawet nie mówię bo to jest burak, nie nadaje się do kierowania czymkolwiek.