Nie czytałem całości , ale kup sobie w aptece sprzęt do ciecia tabletek , wydatek groszowy .
Printable View
Nie czytałem całości , ale kup sobie w aptece sprzęt do ciecia tabletek , wydatek groszowy .
dzis plecy z przedramieniem
-sciaganie drazka zza kark 5x14-8+drop 40-55kg
-t bar 5x12-6 z dwoma dropsetami niewiem ile bo krazki niebyly oznaczone
-wioslo szatanga 4x10-7 kg male bo juz przetyrany
-mc 4x9-6 80-95kg nawet nawet
-2 seryjki na ściskaczach do upadku,kable fajnie powychodzily dłoń sparaliżowana
poszlo 20mg,dopiero pierwszy dzien wiec nic sie jeszcze nie wkrecilo ale jakos lepiej mi sie trenowalo,nie ze wiecej sily czy cos, ale poprostu bardziej mi sie chciało
przez pierwszy tydz bedzie 20mg to sie akurat rozkreci i przez nastepne 4tyg 25mg,dalbym 30 ale nie starczy,chyba ze cykl trwalby łącznie 3tyg wiec odpada,a tak to bedzie 5 i pare dni.
jem prawidlowo jedynie po treningu wpadly mi delicje ale zjadlem tyle sztuk zeby wyszlo 50g cukrow
[QUOTE=.rocky;426431]jutro ruszam juz z tym dbolem,narazie 20mg czyli 2tabsy podzielone na 4porcje a raczej skruszone bo to strasznie kruche nie da sie rowno podzielic wiec na oko bedzie ~5mg na porcyjke, z supli mam 5mg melatonine(na skutek metylofenidatu czesto mam bezsenne noce) cynk,magnez,omege3 i 6, resztke serwatki dymatiza ok 15porcyjek ,troche storma ok11porcji,i troche mniej niz polowe pudelka hmb olimpa ktore dostalem bonusowo ale niewiem czy na cos mi sie to przyda wogole bo ponoc szit
na watrobe nie mam nic na gino nic i odbloku tez jeszcze nie mam,na watrobe kupie jakis sylimarolek dopiero gdy zacznie cos bolec,jak bedzie gino przerywam odrazu,a przez te 5tyg akurat uzbieram na clomid o ile bedzie wogole potrzebny
jedynie co to narazie obawiam sie cisnienia ktore moze skakac po moich dragach na adhd razem z metka ale oba leki maja krotki okres poltrwania wiec szybko wyczaje jesli cos bedzie nie tak[/QUOTE]
Ja sie naprawde o Ciebie martwie.
A ja mam go w dupie bo kest nadzieja ze natura wykona segregacje sama. W kalendarz nie pierdolnie ale moze bedzie mial nauczke:)
E tam sranie , nakurwiaj roki ;Łeeeee
:twisted:
nie takie cykle chłopki robią po wsiach na samych sokac, zero odbloku i ochronnych na wątrobe i jakos chodzą
ale jak cos, to podaj numer do swoich rodziców. Jak długo online nie bedziesz to zadzwonimy sie dopytac kiedy pogrzeb
dzis bez treningu
plecy cale bola razem z kapturami,łaknienie zaczyna mi sie rozpedzac jesc mi sie chce juz praktycznie po godzinie wiec zaczne chyba pic dodatkowa lyzke lnianego zeby potem nie podjadac syfu,a dzis z rana zaskoczyla mnie sraczka.
jutro lapy juz wiem jak,juz bez superserii tylko najpierw caly bic potem tric bo przy supersetach szybko osłabial mi sie chwyt i sztanga wysuwala sie z dloni
[IMG]http://s11.postimage.org/7vl8r2msh/P1030833.jpg[/IMG]
[IMG]http://s11.postimage.org/9m49sk4bl/P1030834.jpg[/IMG]
dzis lapy
No to grubo
no i zaczynaja sie pompy życia
-uginanie sztangi prostej 4x9-8 42kg juz po tym nie dalo sie zgiac lapy
-hantle supinacja 4x10-7+drop+drop 15-18kg
-uginanie o kolano tylko negatywy 2x8-9 22kg
-prostowanie wyciag 4x14-7 25-35kg
-francuz sztanga 4x9-6 30-35kg
-pompki w podporze 4x10-7
bylem troche zdemotywowany bo same najwieksze bydło dzis bylo na silce a ja tu macham fitnesowymi kgamami