-
70 fallen 70 dni :smile: I tu nikt nie zrozumie o co chodzi :smile: :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;492382]70 fallen 70 dni :smile: I tu nikt nie zrozumie o co chodzi :smile: :P[/QUOTE]
1.albo masz zawody?
2.sie widzicie jakims cudem
3. to jest wasza slodka tajemnica:):|)
4.mamy sie nie wtracac bo nie nasza sprawa:D
-
Od 2giego stycznia mam Kursy. Za 70dni poprostu egazamin ustny/praktyczny , a potem dopiero się zacznie ostra nauka..
-
good, development is at most importance!!:D
-
Biceps are importanter :)
-
2 załącznik(i)
Nasza słodka tajemnica hahaha :smile: Zawody nah..niestety :smile: ale za 80 dni próba wejść na redukcję będzie by sie przyszykować na jesień pod warunkiem że juz nie będę tyle wody trzymać :smile:
Dzisiaj były plecki + brzusio. Plecki wymęczyłam metodą 500 powtórzeń, tak jak wcześniej opisywałam, tylko zmieniam ćwiczenia, ale zawsze 3 na szerokość + 2 na grubość.
Brzusio zrobiłam dziś tak:
1. [B]Seria łączona[/B]: allahy 65 kg na 20 powtórzeń + planka z 15 kg talarzem na pleckach czas max [B]4 serię[/B]
2. I jeszcze 10 serii bez przerwy drop setem: allahy 65 kg max ilość + 55 kg max + 45 kg max+ 35 kg max + 25 kg max + 25 kg max + 35 kg max + 45 kg max + 55 kg max + 65 kg max BOLAŁO! :smile:
20 gr ww z owoców dostarczam tylko w dni treningowe przed i po treningu. W dni bez treningu tylko złozone węglowodany. Dzisiejsze okołotreningowe omnomnom
[B]Śniadanko[/B]: omlet z 25 gr owsianki, 20 gr mąki kokosowej, 50 gr startego jabłka z cynamonem, 2 białka jaj, stevia. Serduszko z 10 gr maku i 50 gr borówek amerykańskich. W szklance 15 gr odżywki białkowej i 15 gr kakao wymieszane z wodą.
[B]Potreningowy[/B]: omlet z 20 gr ryżu basmati, 25 gr mąki kokosowej, 5 gr maku, 2 białka jaj, 50 gr truskawek, 50 gr porzeczek, stevia. W szklance 15 gr odżywki białkowej i 15 gr kakao wymieszane z wodą.
[ATTACH=CONFIG]8271[/ATTACH]
Ostatni 5 posiłek: 5 białek jaj, cynamon, 20 gr kakao, stevia. Na górze 20 gr wiórki kokosowe + 50 gr avokado i 10 gr odzywki białkowej - dziwne połączenie, ale smakuje ciekawie, inaczej :smile:
[ATTACH=CONFIG]8272[/ATTACH]
-
ah te twoje posilki - po prostu wygladaja i pewnie smakują przepysznie !! musze sie w koncu załapać na takie frykasy :)
-
[quote=fallenursus;492444]biceps are importanter :)[/quote]
lol:))))))))))))
-
[QUOTE=Kordian Skibiński;492476]ah te twoje posilki - po prostu wygladaja i pewnie smakują przepysznie !! musze sie w koncu załapać na takie frykasy :)[/QUOTE]
no dopóki jest off season dla mnie, trzeba nacieszyć się rożnorodnością w diecie :smile: Właśnie akurat wczoraj czytałam jak jesz i myślę hm nadal nudno jak przed zawodami! hahahaha :smile:
-
1 załącznik(i)
Dzisiaj były katowane bareczki. Mam je bardzo słabuitkie i mnie to wkurza :( :( :( Lewy mi zawsze wypada ze stawu przy ciut większym obciążeniu po starej kontuzji jeszcze za czasów jak grałam kosza i miałam wybity, więc strasznie mi wolniutko rosną ciężary. Kiedy zaczynałam ćwiczyc siłowo to przy unoszeniu 3-4 kg hantli do przodu mi wypadał
1. Rozgrzewkowe 2 serię wyciskania na suwnicy siedząc pustym gryfem + 4 serię gryfem 40/40/50/50 kg (10-12 powtórzeń)
2. Przyciąganie sztangi łamanej do podbródka 4 serię 30/30/35/35 kg (10-12 powtórzeń)
3. Unoszenie drążka z wyciągu dolnego nachwytem w bramie do przodu - do poziomu oczu 20/20/25/25 kg 4 serię (10-12 powtórzeń)
4. Unoszenie łamanej sztangi podchwytem do poziomu oczu 20/20/25/25 (10-12 powtórzeń)
5. [B]Drop set[/B]: Unoszenie hantli bo boków stojąc [B]12 kg max ilość + 10 kg max ilość + 8 kg max ilośc + 8 kg max ilość + 10 kg max ilość + 12 kg max ilość[/B]
6. [B]Drop set[/B]: Arnoldki stojąc [B]12 kg max ilość + 10 kg max ilość + 8 kg max ilośc + 8 kg max ilość + 10 kg max ilość + 12 kg max ilość[/B]
Niby ciężko było..ale jakiś został niedosyt hmmm, bardziej mi się spodobało zmęczenie po gigantserii w 5 ćwiczeń 5 serii i po 20 powótrzeń w każdej :( Po siłowym 20 minutek interwałów na bieżni.
Zachciało mi się mocno dziś zjeść z 50 gr bananu w posiłku po treningowym, bo juz od ponad roku nie jadłam,ale jak na złość w sklepie nie było..:(
Zato trafiłam na świeżutkie truskawki i ananas, więc wyszła znowu fajna zapiekanka, ciasto z: 20 gr ryżu, 25 gr mąki kokosowej, 50 gr truskawek + stevia, 20 gr odżywki białkowej. Na górze 50 gr ananasu.
[ATTACH=CONFIG]8274[/ATTACH]
Jutro smuteczek bo dzień wolny od treningu