-
ale trzeba pamiętać, że na cyklach bierze sie więcej krety np. po 10 gram a day a ja biorę tylko co 2 dzień.
CZytałem 2 artykuły o stałej suplemntacji i plusem stałej jest niby: mniejszy katabolizm i szbsza regeneracja mięśni co łączy się z szybszym wzrostem.
Wiadomo że na cyklu rośniesz szybciej ale jak przestajesz brać to tempo maleje i to bardzo a trochę mięcha też spada. A biorąc stale przyrosty może i są wolniejsze ale są stałe a nie np. przez 2 miechy, potem miesiąć spada i znou nowy cykl. Także teraz zrobie tak:
CZERWIEC I LIPIEC kreta 10 gram w dt, potem w sierpniu 2 tyg przerwy z powodu wyjazdu i znoqu do konca września po 10 a noze nawet 15 gram w DT czyli co 2 dzień. ;)
-
Jak dla mnie kreatyna moze byc brana dluzej niz te magiczne 6 tyg co kazdy poleca. 12 spoko mozesz brac bez przerwy jesli chodzi o stala suplementacje to musisz sprawdzic jak na ciebie to dziala ale z tego co czytalem wczesniej to taka bez przerwy to nie bedzie wiec spokojnie moze brac tak jak pisales wczesniej. Ja jak uzywam to daje pfzed treningiem 5g i 10-15 po(trening rano) w nie treningowe daje jedna dawke 5-10g jakos z posilkiem. Teorie jednak sa rozne i pare innych dawkowan tez juz slyszalem.
-
Panowie pomóżcie. Często przeczytać można że kreatyny nie należy mieszać z mlekiem. Czy to wyklucza sytuację gdy po przebudzeniu na czczo biorę 5g kreatyny a przykładowo godzinę później jem płatki owsiane z mlekiem? Czy taki poranny posiłek jest ok czy należy go zmienić ze względu na krótki odstęp czasu od zażycia kreatyny?
-
Krete mozesz nawet brax do posilku. Jedyne co to radze np wymieszac w letniej wodzie lub nawet kawie:)
-
[QUOTE=Miskowiec;465944]Panowie pomóżcie. Często przeczytać można że kreatyny nie należy mieszać z mlekiem. Czy to wyklucza sytuację gdy po przebudzeniu na czczo biorę 5g kreatyny a przykładowo godzinę później jem płatki owsiane z mlekiem? Czy taki poranny posiłek jest ok czy należy go zmienić ze względu na krótki odstęp czasu od zażycia kreatyny?[/QUOTE]
po godzinie to nie ma po tej krecie ani sladu ;] ja jak mam okres gdzie biorę krete rano, to już po 10-15 minutach jem sniadanie (nieraz mleko)
-
-
jak tam, robicie wakacyjną, całkowitą przerwę od supli i towaru?
ja miałem robić jakiś miesiąc przerwy bo mi się suple pokończyły, ale chyba po weekendzie zamówię jakiś zestaw :)
-
panowie podsuńcie pomysł na białko, potrzebuję jakieś dodawać nieraz do śniadania, najlepiej serwatke i niedrogie. większość dostępnych już jadłem, a spróbowałbym coś nowego.
wyszło coś nowego ostatnio?
-
Czekoladowy power protein od milkoshake
-
Ona troche droga jest jednak :)