-
2 załącznik(i)
witam ktos sie moze orientuje co to jest??:
[ATTACH=CONFIG]5398[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5399[/ATTACH]
dostalem na probke rzekomo na pobudzenie,ale nie ma pudelka ani nic,kolega to kiedys na recepte bral i znosilo mu zmeczenie i dobrze napędzało tylko pudelko z cala reszta przepadlo tylko zostalo pare wolnych sztuk,co to moze by6c?
gdy byktos sie nie dopatrzyl to na tabsie pisze AP
-
Apap.
Lol coraz modrzejszy sie robisz. Iekawe jak bedzie jak sterydy ci zryja beret.
-
sory boss hybiłeś napewno nie to apap ma owalne pastylki z przedziałką na srodku
-
[QUOTE=.rocky;426097]co to moze by6c?[/QUOTE]
Metanabol firmy Alchemia. Łap linka:
[url]http://img835.imageshack.us/gal.php?g=dsc00012z.jpg[/url]
Ta meta podobno często jest fake.
-
albo cos innego tylko wlasnie firmy AP bo to niemozliwe ze meta to musi byc cos innego
-
-
Widziałem dziś Maćka. Niesamowicie spuchł. W ubraniu robi wrażenie. Jak nie on.
Także Fallen uważaj bo może po części przyszłego prosa tworzysz.
Kurwa nie ten temat, myślałem że to temat Fallena.
Okulary zgubiłem.
To jak już jestem tu się wypowiem.
Nie znam nikogo kto by mete wałkował bo to jest nieopłacalne.
O kosztach produkcji mówił nie będę bo nie można...
-
jutro ruszam juz z tym dbolem,narazie 20mg czyli 2tabsy podzielone na 4porcje a raczej skruszone bo to strasznie kruche nie da sie rowno podzielic wiec na oko bedzie ~5mg na porcyjke, z supli mam 5mg melatonine(na skutek metylofenidatu czesto mam bezsenne noce) cynk,magnez,omege3 i 6, resztke serwatki dymatiza ok 15porcyjek ,troche storma ok11porcji,i troche mniej niz polowe pudelka hmb olimpa ktore dostalem bonusowo ale niewiem czy na cos mi sie to przyda wogole bo ponoc szit
na watrobe nie mam nic na gino nic i odbloku tez jeszcze nie mam,na watrobe kupie jakis sylimarolek dopiero gdy zacznie cos bolec,jak bedzie gino przerywam odrazu,a przez te 5tyg akurat uzbieram na clomid o ile bedzie wogole potrzebny
jedynie co to narazie obawiam sie cisnienia ktore moze skakac po moich dragach na adhd razem z metka ale oba leki maja krotki okres poltrwania wiec szybko wyczaje jesli cos bedzie nie tak
-
niema to jak na cwierc dupy robic wszsytko.
i do tego sylimaryna lol.
a idz w pizdu.
lol.
fail,
-
to co ma byc,lecytyna? kwa nie stac mnie
no wiem wszystko tak na cwierc dupy ale na profilaktyke narazie nie ma pieniedzy
to bedzie cykl dla ubogich
btw dzis byl barek i kaptur
w wyciskaniu sztangielek 27kg na 8powt
a w szrugsie 80kg 15powt czyli jakas tam sila powoli wraca