Nie jeden by tak chciał wyglądać z twoich rówieśników i nie tylko tylko jest jedno małe ale trzeba sobie nieźle w pizde wstawić zeby tak wyglądać a większość paparuchów ma za leniwe dupy na taki ..... taka jest prawda więc nie narzekaj jest dobrze
Printable View
Nie jeden by tak chciał wyglądać z twoich rówieśników i nie tylko tylko jest jedno małe ale trzeba sobie nieźle w pizde wstawić zeby tak wyglądać a większość paparuchów ma za leniwe dupy na taki ..... taka jest prawda więc nie narzekaj jest dobrze
Wezmiesz mete to Cie rozjebie :D
A tak na serio, to tak nie wyglada przecietny zdrowy chlopak, jest dobrze. :P
emanko dzis bary i kaptur
wyciskanie hantli 4x14-7 na 26kg koncząc potem dropset 12stkami
unoszenie bokiem 4x13-9 12-15kg z dropami. staralem sie robic to w stylu wylewania wody czyli lokiec troche wyzej niz kciuk
i szybko na tylnie unoszenie opad 4x13 9kg
szrugs tylni na szmicie 4x15-10 60-75kg
dzis na dlugiej przerwie poszlem zajarac wiec ciezary takie jakie sa bo bez większego powera ale bylo za free to niemoglem odmowic
dejta:
1.4jaja miska owsa mleko
2.szejk z tunczyka,czerwonej kapusty,ryzu i lyzki lnianego (na foto),może smakowo nie powala ale wole taka wersje niż pierdzielic sie z pudelkami sztućami i sypac ryzem po kolanach w pospiechu a tak pyk duszkiem 15sekund i po krzyku
kawa
3.270 kury ryz kapusta pol lyzki lnianego
trening, po princepolo
4.mały kawalek kury bo tylko tyle zostalo (ok80g)+4jajka ryz ,pol pomidora i 4 zabki czosnku
5.twarog lniany i jakis pomidor
a tu foto co dzis mialem w szkole.od lewej- woda,eliksir bogów,kawa
[ATTACH=CONFIG]5391[/ATTACH]
ej jaka to mete kupiłeś??
brałeś już to??
kilka stron wczesniej wszystko pisze
czeka na odpowiedni moment w szafce
aha tak sie pytam z ciekawości. bo kolega mi tez truje gitarę żebym coś wziął i mi tam pierdoli głupoty zebym kpił to i tamto ale ja narazie nie chce musze troche nad techniką popracować.
jeszcze teraz musze ułożyć sobie nowy plan ale coś mi to ciężko idzie.
moze ma to słabe powiązanie kulturystyczne ale 3dni temu zaczalem brac ten metylofenidat,dzialanie juz czuje po 2dniach lepiej i szybciej skupiam sie na myslach ale i stalem sie bardziej nerwowy (to pewnie przez bardzo male ilosci snu) i narazie jedyny uboczny mankament to bezsennosc ktora trwa ok do 4rano,potem zasypiam na te 3h,co mnie zadziwilo sny stały się bardzo mocno wyraziste, jak film, i pamiętam zarowne te z dzis jak i ze wczoraj,wszystkie, -ok.7,co kiedys bylo niemozliwe pamietalem jedynie słaby mglisty zarys kilku chwil z jednego. jesli dzis problem z bezsennoscia znow sie powtorzy przerywam i bede sie ubiegac o zamiennik no i wreszcie wracając do rzeczy za 10dni mam kontrole bedzie miezone cisnienie,jesli wszystko bedzie ok mysle ze bede mogl juz wejsc ze spokojnym sumieniem na cykl
bardzo ładnie wyglądasz :)!
[QUOTE=damian94;425990]aha tak sie pytam z ciekawości. bo kolega mi tez truje gitarę żebym coś wziął i mi tam pierdoli głupoty zebym kpił to i tamto ale ja narazie nie chce musze troche nad techniką popracować.
jeszcze teraz musze ułożyć sobie nowy plan ale coś mi to ciężko idzie.[/QUOTE]
ty masz 16lat?
pytasz o mete ale jeszcze techniki cwiczen sie uczysz?
:(
dokładniej to 17 w kwietniu 18 ale to szczegół.
co do techniki to nie zaprzeczam bo przez 2lata siedziałem w garażu i machałem kilkoma planami 4dniowymi a od niedawna mam neta i założyęłm sobie konto na forum <kilku forach> i prowadzę dzienniki i ostatnio wstawiłęm filmiki i cwiczeń i sie dowiedziałem pare rzeczy co źle robię itd. a teraz zamiast robić wiosłowanie na 80kg to robię 22, przysiad robić na 90kg to robię an 40kg i przez to mi kolano jebło tak samo mc ale powoli już to ogarniam i myślę że w pół roku bede miał technikę opanowana z jednego planu nie mam na mysli ze wszystkich ciczeń które istnieją.
jak byś mógł to rzuć na to okiem.
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?32811-pomoc-w-uk%B3adaniu-planu[/url]