-
czy takie cos narazie bedzie dobre? na najblizsze 2miesiace potem cos konkretnijszeego:
plecy bic przedramie
klatka tric
barki kaptur
nogi
bo ostatnio slyszalem nowy trend ze jak łapy to tylko w superserii bic tric i ze lepiej bica z plecami juz nie laczyc niewiem czemu
-
Dorian mówił, że plecy robimy osobno na jednej sesji treningowej bo są one dużą partią i wymaga poświęcenia wiele energii. Bicki po plecach są już zmęczone i nie przeprowadzisz ich treningu w 100%.
A o tych, ze lapy tylko w superseriach to nie slyszalem.
-
to wlasnie dobrze ze bice po plecach zajechane to jeszcze mozna je dopierdolic odrazu, a ponoc wielostawami najlepiej sie mase buduje
klatka-tric
wycisk hantli skos+ 4s6-8
wl sztanga 4s7-9
wl skos- hantle 3s8-10
krzyzowanie linek 4s10-12
francuz oburacz zzaglowy 4s6-9
pompki w podporze 3s6-7
przed tr mocna kawa po ktorej oczywiscie zero odczucia ale juz weszlo mi to w nawyk wiec pije sobie od tak juz
1.4jaja,owsianka,2kromki razowego z pomidorem i 3ema zabkami czosnku
2.duża połówka filetu z kury (ok 270g) zasmażana w papryce i czosnku+ryz, czerwona kapusta,lyzka lnianego
3.to samo jw
trening,bezposrednio po princepolo
4.to samo jak w 2
5.tu jeszcze niewiem ale albo kostka twarogu albo 5jajek z pomidorem
powoli bede sie starac dowalic jescze 6ósty posilek bo na oko cos troche przymalo mi tego wychodzi
-
mały zakres powtórzeń w serii jesteś w stanie kontrolować cięzar jak z techniką??
-
jasne ze nie zgina mnie w modliszke ciezar dobierany zawsze na tyle by nie uciekal z pod kontroli a taki zakres powt lubie pozatym chce nabyc troche siły
-
na malej pompce
[IMG]http://s2.img.pl/6VNx5t6.jpg[/IMG]
-
Elegancko, po szychcie czy ciemną karnacje masz ;-)
-
po slasku malo kmienie ale raczej to drugie pozatym takie swiatlo
-
gówno z ciebie zostało po tej redukcji:D Nie no zartuje
-
no bo to prawda guwno zostalo,wygladam jak zwykly zdrowy chlopak w moim wieku i nic wiecej