-
[QUOTE=Pikaczu;491508]że oco chodzi?%-)[/QUOTE]
gdzie..z czym? :smile:
-
[QUOTE=banita;491511]No I pieknie, jedziesz kobieto.
Mam porownanie, zarys jak "zawodniczki" cwicza. Co fakt moja silka mens only jest, ale czasem wpadna na sesje damy. I szczerze powiem dobrze zapierdalacie, nie jeden bolek pali sie ze wstydu, a najlepsze jest gdy wozi sie jak krol, a kobieta go na glowe bije, technika definicja determinacja. Massive respect dla Ciebie I calej plci pieknej co wklada w to serce, a nie lelum polelum chitty chatyy[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu wszystkich kobiet które znam i które zapierdalają na swoje marzenia :smile: !
-
1 załącznik(i)
Przyszło kolejne zamówienie witaminki, białeczko, BCAA i olej kokosowy za którym już zdąrzyłam mocno zatęsknić. 4 dni przezyłam bez odżywki białkowej - to mój koszmar hahaha :smile:
[ATTACH=CONFIG]8242[/ATTACH]
Idę katować plecki <3
-
[QUOTE=Pikaczu;491596]z tym tasiemcem co oplótł twój brzusio?%-)[/QUOTE]
Ten tasiemiec to pas kulturystyczny hahaha, ale przyznaczony dla kobiet, jest tak uszyty by ładnie oplatać brzusio i kobiecą talię :smile: Mam predyspozycję do rozrostu mięśni skośnych brzucha mimo że nigdy specjalnie na nie nie robię żadnych ćwiczeń -to poszerza talię, a mi zalezy na tym by ona była jak najwęższa i wyglądała jak najwęższą wizualnie na scenie, dlatego tyle katuje góre i dół by stworzyć sylwetkę V :smile: Pas dobrze trzyma i sciąga w talii i natomiast nie ogranicza oddychania jak standartowe skurzane pasy kulturystyczne.
-
[QUOTE=Pikaczu;491602]bcaa olimpa...brzydal%-)[/QUOTE]
haha czemu brzydal? :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;491606]takie buty%-)średniowieczne gorsety wracają do łask.[/QUOTE]
no w cale te gorsety średniowieczne nie były złe :smile: ale właśnie tak to na tym polega, pomoże zmniejszyć nawet talię o pare cm, tylko w jaki sposób nie powiem bo tu jest konkurencja :smile:
-
[QUOTE=Pikaczu;491611]zobacz ile masz bcaa w bcaa.odejmij glute,odsiej syf który tobie zgrzyta pod ząbkami.kiedyś ten gruz odsiałem i kibel wyczyściłem nim%-)[/QUOTE]
z olimpem bardzej mi chodzi o smak haha :smile: białeczka body attack mają duzo bcaa + to i jest git :P
-
Pika przeciez Ty jestes anty bcaa
-
[QUOTE=Pikaczu;491620]to ma działac nie smakować.dlatego preferuje czyste bcaa bez dodatków smakowych.po za tym te dodatki smakowe sa szkodliwe.kwaski i te inne wynalazki%-)[/QUOTE]
na działanie to są inne "suplementy" ;) :P a to niech mi posmakuje :smile:
-
Smakowac to ma jedzenie. A suple nie sa smaczne.
Tu mi sie przypomnialo Pika jak o tej ilosci napisales zielonych z innego forum co ladowali 20 g bcaa i wliczali w bialko (ło kuva %-)