-
Rozpuszczonych i mokrych po prysznicu...
-
Nah She beautiful naturally.
-
[QUOTE=N3ver_quit;491401]i posiłek po treningowy 150 gr batatu i 150 gr mięsa wołowego mniami mniami :smile:
[ATTACH=CONFIG]8236[/ATTACH][/QUOTE]
mniam mniam leci mi slinka na tego wola;)
-
Jestem blondynką mi nie pasuja czerwone szminki i ogólnie czerwone ubrania - niestety :smile: i w ogóle z bardzo mocnym makijażem wyglądam jak klaun, tylko na scenie się sprawdza to, jak sie patrzy z daleka hahahaha , więc fallen ma racje - jestem w naturalnym obliczu piękniejsza hihi :P To nie jest narcyzym, a tylko długo sama do tego dochodziłam że jednak naturalny lekki makijaż mi tylko pasuje :smile: Chyba że ktoś ma fantazję erotyczne z udziałem kobieto-klauna :smile: :smile: :smile:
-
1 załącznik(i)
[QUOTE=gl;491460]mniam mniam leci mi slinka na tego wola;)[/QUOTE]
To masz jeszcze coś na słodko,
Dzisiejsze śniadanko: 40 gr owsianki, po 100 gram jagód i truskawek,3 białka jaj, 40 gr kakao (20gr do omleta, 20 gr do polewy),cynamon +stewia, 7 gr wiórki kokosowe, 7 gr mak. Makra: 40 gr WW (z czego 15 gr z jagód i truskawek), 10 gr białka i 10 gr tłuszczy. 290kcal i dobry zastrzyk energii na dzień dobry :smile:
[ATTACH=CONFIG]8239[/ATTACH]
-
-
ile zajmuje ci przygotowanie takiego zestawu na sniadanie?
-
[QUOTE=breku;491490]ile zajmuje ci przygotowanie takiego zestawu na sniadanie?[/QUOTE]
15 minut, tylko owsiankę zalewam wrzątkiem wieczorem przed pójściem spać :smile: w międzyczasie szykuje posiłki na cały dzień jeśli wychodzę do pracy, wtedy wszystko razem z 30 minut zajmuje.
-
1 załącznik(i)
Doszedł w końcu pas TECNOMED, naprawdę mega mega zajefajny wynalazek i super wygodny. Teraz będę spokojna o swoją talię
[ATTACH=CONFIG]8241[/ATTACH]
-
[QUOTE=N3ver_quit;491507]Doszedł w końcu pas TECNOMED, naprawdę mega mega zajefajny wynalazek i super wygodny. Teraz będę spokojna o swoją talię
[ATTACH=CONFIG]8241[/ATTACH][/QUOTE]
No I pieknie, jedziesz kobieto.
Mam porownanie, zarys jak "zawodniczki" cwicza. Co fakt moja silka mens only jest, ale czasem wpadna na sesje damy. I szczerze powiem dobrze zapierdalacie, nie jeden bolek pali sie ze wstydu, a najlepsze jest gdy wozi sie jak krol, a kobieta go na glowe bije, technika definicja determinacja. Massive respect dla Ciebie I calej plci pieknej co wklada w to serce, a nie lelum polelum chitty chatyy