hmm ok dzięki myślałem o GM a co możecie powiedzieć o Scitec attack, peak plutonium,man Clout tylko ze cieżko go dostac.
Printable View
hmm ok dzięki myślałem o GM a co możecie powiedzieć o Scitec attack, peak plutonium,man Clout tylko ze cieżko go dostac.
Man i gm to prawie to samo rowne opinie maja po mojej steonie. Z takich ciut drozdzych supli imho bym nawet nie patrzyl na kupno z neta-allegro bo mozna jakis piach dostac:) opinie sklepu manka i spolki sa bardzo pozytywne ceny knkurencyjne i szybka dostawa.
Fallen ten white flood jest dobry bo własnie zastanawiam sie miedzy Muscle Pharm Assault a White Floodem, ten drugi na pewno ekonomiczniej wychodzi?
Jeszcze pytanie, co sądzicie o [B]aspirynie[/B] przed treningiem np: pod koniec cyklu na kreatynie 2 ostatnie tyg. zarzucić? Podobno zwiększa przepływ krwi, zmniejsza uczucie bólu i zapobiega stanom zapalnym, sporo osób chwali. Ktoś próbował?
Oki dzięki Fallen, napewno zamówię z bcaa bo już kiedyś tam zamawiałem i byłem zadowolony. Pozdro
[QUOTE=Pioter1994;463549]Fallen ten white flood jest dobry bo własnie zastanawiam sie miedzy Muscle Pharm Assault a White Floodem, ten drugi na pewno ekonomiczniej wychodzi?
Jeszcze pytanie, co sądzicie o [B]aspirynie[/B] przed treningiem np: pod koniec cyklu na kreatynie 2 ostatnie tyg. zarzucić? Podobno zwiększa przepływ krwi, zmniejsza uczucie bólu i zapobiega stanom zapalnym, sporo osób chwali. Ktoś próbował?[/QUOTE]
ja nie jadłem white flooda, ale teraz jem assaulta, zaczynałem od pół miarki, potem cała duża miarka i nic, zero pompy, powera itp, może delikatnie lepsze skupienie (albo sobie wkręcam).
Także drugi raz go nie kupię. Z kolei jak dam 1,5 miarki to cały trening na kiblu siedzę.
Wielkie dzięki yaro utwierdziłeś mnie w przekonaniu. Jeszcze zastnawiałem się nad Test Ripped Freak, ale najprawdopodobniej będę zamawiał WF.
Ktoś wypowie się o aspirynie?
Test ripped nie brałem, ale teraz ładuję test freaka :) zaraz zaczynam drugą puszkę, bo jest całkiem spoko
Pomaga na serce i rozrzedza krew. Nigdy nie bralem:)
Kop po wf jest stabilny i toba nie rzuca jak co po niektorych. Dobry supl pre wo. Electric lemonade dobry w smku. Daaawno temu mialem
Co sądzicie o GABA? Daje to jakiś efekt czy placebo?
U mnie na siłowni konkretny człowiek mówi że ma po tym mocniejszy sen, wstaje bardziej wypoczęty, w ciągu dnia ma lepsze samopoczucie, drogie nie jest, przetestuj i daj znać :)