naturalnie ze przed cyklem pocykam cos ale jeszcze go nie zaczynam wiec tejk it izi man
Printable View
naturalnie ze przed cyklem pocykam cos ale jeszcze go nie zaczynam wiec tejk it izi man
A jak bedzie regres to wpyerdol
how is that for motivation?!
teraz bede miec dostep do silowni z osobna salą cardio wiec nie ma opcji zeby sie znow zalac
Malstary malo zyjesz krotko wiesz:)
Mam basen,saune miliony maszyn do.cardio a.moge sie w kazdej chwili zalac jak swiniak:)
Jak chcesz to.na pw ci powiem co masz robic:)
Widze ze wkoncy realizujesz plany oi których pisałes mi juz prawie rok temu:D
dawalem juz ale dam jeszcze raz bo nie rozumiem jak moglem pozwolic sobie na bycie takim grubym przez tak dlugi okres czasu,twarz 1zdjecia to jakas paranoja..
[ATTACH=CONFIG]5351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5352[/ATTACH]
a i wczoraj byly plecy z przedramionami wioslo sztanga łamana (prosta byla zajeta), sciaganie drazka zza kark,przeciaganie linki wyciagu oburacz wiecie o oc kaman typowe na rozciagniecie,potem mc 90kg w ostatniej serii i 2serie na przedramiona pierwszy raz je zrobilem od 3miesiecy i taka pompa chwycila ze po 2seriach nie moglem ruszac nawet palcami wszamalem snikersa po treningu wiem zle ale nie wziolem nic ze soba a przy szatni stal automat z tego typu syfem,pozatym musialem jeszcze 15min dojsc do dodomu wiec troche energii sie przydalo
dobry kawal roboty pedoberze. naprawde dobry.
jak spierdolisz to cie osobiscie zakopie do piachu.
soł najs !
Szczerze, naprawde ten ryjak na 1 focie to TRAGEDIA. Ale teraz ładnie cud miod malinki ;)
przeszedlem sie dzis do lekarza dla pewnosci zrobic EKG i cisnienie zmierzyc, z sercem ok a cisnienie mam 130/60 doktur mowi ze wpozadku ale mi to wyglada na troche niskie nic dziwnego jak ostatnio ciagle czuje sie ospały troche,waga 88kg,od poniedzialku wchodze na lek na adhd przepisany przez neurologa,moze on podwyzszac cisnienie tetnicze krwi i obciazyc serce (do tego oczywiscie doprowadzic do agresji schizofrenii halucynacji blabla itp.)oprocz tego stymuluje uklad nerwowy i wychwyt dopaminy w czym meta tez posrednio bierze udzial wiec pojde troche w ciemno bo niewiem jakich skutkow sie spodziewac (o ile jakies sie wogole pojawia) polaczenia tych dwoch specyfikow a z lekarzem tego nie skonsultuje ze wzgledow wiadomych,a pytal sie czy biore jakies inne leki lub czy zamiezam brac bo musi to uwzglednic,ja powiedzialem ze nie..
tak samo z tym cisnieniem,meta tez moze je podbic wiec przydalo by sie cos na zanizenie,jakas omega3?
okwrzuce troche fotek z wczorajszego dnia,a ta rybka to niewiem nawet jaka bo tata przyniosl z pracy z kateringu ale byla idealna
[ATTACH=CONFIG]5369[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5370[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5371[/ATTACH]
Oka pany robimy zaklady kiedy ten klaun pierdolnie w kalendarz?