-
[QUOTE=fallenursus;491034] Wczoraj też w gardło wepchalem za duzo na kolację(??) [/QUOTE]
Cieszę się że nie tylko ja mam chwili słabości :smile: :P
-
Ja w sprawie cytryn... %-)
bo Fal mowi ze jestes od nich ekspertka. Jakies ciekawe przygody w zwiazku z nia mialas?
-
[QUOTE=USgorn;491169]Ja w sprawie cytryn... %-)
bo Fal mowi ze jestes od nich ekspertka. Jakies ciekawe przygody w zwiazku z nia mialas?[/QUOTE]
Hehe, żadnych przygód, po prostu uwielbiam cytryny :smile: Potrafie jak jabłuszka jeść je :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;491036]Cieszę się że nie tylko ja mam chwili słabości :smile: :P[/QUOTE]
ja mam inne slabosci.. :P
[video=youtube_share;k8jQLI3H4AU]http://youtu.be/k8jQLI3H4AU[/video]
-
[QUOTE=fallenursus;491307]ja mam inne slabosci.. :P
[video=youtube_share;k8jQLI3H4AU]http://youtu.be/k8jQLI3H4AU[/video][/QUOTE]
Hehe Julka na masie :smile:
-
najpierw masa pozniej rzezba czyli wszystko pod kontrola ;)
-
[QUOTE=USgorn;491315]najpierw masa pozniej rzezba czyli wszystko pod kontrola ;)[/QUOTE]
niom na wszystko swój czas :smile:
-
2 załącznik(i)
Ostatnio nie pisałam bo dużo się dzieje nie przyjemnych rzeczy w życiu prywatnym oprócz zdrowotnych, ale juz wracam do żywych :smile:
W tym tygodniu zwiększyłam o kolejne 25gr WW, więc teraz w dietce jest 75 gr węglowodanów dziennie, dodałam je w postaci jakiegoś owocu na śniadanie przed treningiem: jagody, sok wycisnięty z grejfruta lub truskawki. Tłuszcze i białko nie zmniejszyłam bo musze wejść trochę na większą kaloryczność, więc stopniowo teraz narazie tylko dodawanie węgli aż dojdę przynajmniej do 150 gram dziennie. Zmiany na lepsze jednak są już, mniej wody trzymam, mniej puchne przy tym jak jem węglowodany więc oby tak dalej..cierpliwie i z głową teraz wszystko robię.
Dziś wymęczyłam pośladki i długłowy uda, aeroby dalej robię w postaci marszu na bieżni pod maksymalnem kątem pochylenia.
[ATTACH=CONFIG]8235[/ATTACH]
i posiłek po treningowy 150 gr batatu i 150 gr mięsa wołowego mniami mniami :smile:
[ATTACH=CONFIG]8236[/ATTACH]
-
Wolę cię jednak w rozpuszczonych :-)
-
[QUOTE=fallenursus;491408]Wolę cię jednak w rozpuszczonych :-)[/QUOTE]
haha ok next time będzię sweet focie w rozpuszczonych! :P