-
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, kiedys słyszałem że mase to sie robi dieta...hmm ale to jakies pierdoły pewnie ktoś gadał:)
więszka pompa=więcej tlenu=większe uszkodzenia mikrowłókien=wiekszy stan zapalny= większej hipertrofii mięśniowej czyli to o czym teraz jest coraz głośniej.
-
siema obecnie jade bez planu jedynie sobie degustuje wszystkiego po troszku w zaleznosci od dnia i checi.
dzis wallem sobie klate i trica w trybie hst-7 ciezki trening nie powiem ale dla takiej pompy warto
niby nic nowego 3cwiczenia podstawowe na klate i jedno izolowane w 7seriach z tricem byly 2cwiczenia zlozone na ciezko i trzecie typowo pompujace w 7seriach
sily jak niebylo tak niema, waga cos kolo 90 pas 88-9 niewiem w sumie juz ale okolo tyle ale wszystko sie nadrobi do zimy
a tu filmik z silki z przed 2lat przed chwila znalazlem
[video=youtube;V3aOlB0LwaI]http://www.youtube.com/watch?v=V3aOlB0LwaI[/video]
-
cos mi sie zdaje ze tak naporawde malo wieswz o fst-7 :)
[URL]http://www.fst-7.com/forums/index.php[/URL]
jesli kumasz po ang to ci wkleje co kiedys daaaaaawnotemu robilem, nie che mi sie tlumaczyc bom len.
-
3 załącznik(i)
kurde ciezko to idzie ostatni trening mialem 2tygodnie temu wiec dzis przetrenowalem wszystko,i niewiem co sie stalo moze za duzo kawy ale po kazdej serii cwiczen,nawet tych lajtowych 12-15powt po odlozeniu hantli/sztangi mialem zawrot w glowie i musialem sie czegos chwycic zeby nie upasc,albo za dlugie przerwy pomiedzy treningami,trzeba sie wkoncu wkrecic jak rok temu, prawie dzien w dzien,ale jednak widze plusy tej 4miesiecznej laby kiedy nic prawie nie jadlem i piłem wody tyle ile moj kot bo dzis sie zylka pokazala na barku i bicu potem na przedramionach,oprocz miesnia zeszlo mi tez sporo tej syfiastej wody i fatu najbardziej z twarzy szyji i dupska,czyli jak bym zaczynal od nowa, a i dostalem juz swoje tiktaki ale zaczne je jesc jak juz sie troche roztrenuje,poczekają jeszcze w szafeczce z 2tyg,chociaz juz kusi diabelstwo jakniewiem,
a tu fotka z jedzenia przedtreningiem z dzis i nizej tiktaczki
[ATTACH=CONFIG]5329[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5330[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5331[/ATTACH]
-
co to dokładnie za meta ?
-
phoenix 10mg,co do niej to jestem pewny bo kumpel wszamal jej 16tabsow,chodzil ciągle głodny,przytyl 3kg ale zwolniło go bardzo w boksie i przestal brac wiec jakies tam dzialanie ma
-
4msc prezerwy, kilka treningow i od razu metę w piec??
no nic, masz swój rozum...
-
jest determinacja, beda efekty. jak tam ktos napisal:)
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]5350[/ATTACH] 90kg
moze i troche sucho ale zadawala mnie to ze barki mam szersze od pasa bo jeszcze kilka miesiecy temu bylo odwrotnie,diete juz trzymana od tygodnia,dzis pierwszy raz w zyciu robilem pompki na poreczach i do tego jeszcze niewiem czy dobrze bo nie potrafilem utrzymac w miare stabilnej pozycji tylko sie bujalem troszke,i napewno duzej sily w tym cw nie mam bo ledwo co dalem rade zrobic 4 serie po 6-5powt,bez obciazenia jeszcze..
-
Chyba w kopalni robiłeś to zdj.
Jak zaczynasz cykl to porób jak człowiek kilka póz kulturystycznych, a kilka tyg po cyklu zrobisz w identycznym miejscu z identycznym oświetleniem i będzie wiadomo, jaki progress poleciał.