-
siema nie bedzie to post dziennikowy tylko mam pytanie aniechce mi sie nowego tematu zakladac jak sie pozbyc okrąglej twarzy bo juz mnie to denerwuje jest to chyba glownie woda aleniwiem po czym sol juz dawno ograniczylem,raczej by nie dalo rady miejscowo wysuszyc sobie gemby musialbym z calego ciala redukowac znow?
glownie chodzi o policzki i podbrodek,niekoniecznie jak jacek przed debiutami ale chce miec chociaz widoczne miesnie żuchwy jak gryze cos :p a nie tak nalane
cos mi sie obilo ze pokrzywa wyciaga wode, moze zaczac pic ??
-
musisz schudnąć misiu :) nie da się miejscowo usunąc tłuszczu lub wody.
-
Z tego co wiem pokrzywa nie tyle wyciąga wodę co usuwa toksyny z organizmu, łatwiej potem schodzi woda. Ale pamiętam, że Jacek kiedyś sam rwał i suszył (bo sporo tego trzeba pić) niby wodę wyciągała
-
siema od jutra chcialbym poleciec jakims fbw bo jeszcze nigdy zadnego nie robilem a trzeba wrocic do formy
znalazlem jakis najprostszy zwykly,3x w tyg:
Przysiady ze sztanga na barkach 3 serie
Wioslowanie sztanga w opadzie 3s czy zamiast tego dac mc i co drugi dzien przeplatać ?
Wyciskanie sztangi na skosie 3s
Wyciskanie sztangi zza glowy 2s
Uginanie ramion ze sztanga 2s
Poręcze na trica 2s
urosnie cos po tym?bo te 2 serie na mniejsze partie to nie wydaje sie za duzo ale jak bedzie szlo za lekko to bede ew. skracac przerwy dodawac ciezkie negatywy itp
i po kazdym treningu dodam jakies szrugsy przedramiona albo wspięcia na lydy bo na tych partiach tez mi zalezy
to jak ujdzie ?? czy moze znalazlo by sie cos lepszego
-
bo niewiem wacham sie ciagle czy moze by znow jakiegos splita nie zapodac tylko inne polaczenia itp ??
albo calkiem cos innego jakis doggcrapp czy fst7 ??
-
-
ni chuja nie rób tego bo ja od jutra zaczynam fst 7
[url]http://www.e-gym.pl/showthread.php?24848-Zacznijmy-to-od-nowa!/page111[/url]
-
no to git bedzie porownanie efektow
ok moze byc tak?
czw- uda + łydki
pt- klata+triceps
sob- wolne
niedz- plecy+biceps
pon- barki+kaptury
6- wolne
7- wolne
wiem ze dobrze jest robic w fst-7 mniejsze grupy 2x w tyg ale ja bede robic narazie 1x bo niewiem jak bedzie z regeneracja bo dlugo szkole mam niewiadomo, jak bede wyrabiac z dieta,bez supli..
-
ja tylko w niektóych cwiczeniach bede dodawal elementy fst7,nie zawsze ale w grupach gdzie to bedzie potrzebne to dam,a split bedzie raczej normalny
-
a to wogole dobra metoda na mase jest? bo czytalem ze russel to akurat na wycince robil a ze na masie to nie widzi sensu robienia tego,to byly posty gdzies z 2009