-
Fallen a na temat: First rule of success- Never tell emerything you know
I tak każdy ma inną genetyke i budowę mięśni i nawet z tym samym programem treningowym osiągnie inne efekty, więc mi nie szkoda się podzielić :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;490869] się zastanawiam o czym ludzię myślą jak na mnie patrzą, coś w stylu co ona wyprawia.. czy co [/QUOTE]
Nie wiem co ludzie, ale przypomnij mi potem to ci powiem o czym np ja myślałem.....
:twisted:
-
[QUOTE=gl;490802]ja vol das ass is sehr good;)[/QUOTE]
Dankeschön mein lieber freund :smile: ;)
-
[QUOTE=N3ver_quit;490872]Fallen a na temat: First rule of success- Never tell emerything you know
I tak każdy ma inną genetyke i budowę mięśni i nawet z tym samym programem treningowym osiągnie inne efekty, więc mi nie szkoda się podzielić :smile:[/QUOTE]
Akurat nie to miałem na mysli :)
-
[QUOTE=FIT-anula;490766]dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
a tyłek pierwsza klasa :P[/QUOTE]
A i jeszcze mi akurat ta suwnica nie pozwoliła niżej sie opuścić tyłkiem, ale jak najbardziej można żeby poczuć jak mięsięń posladkowy mocno sie rozciąga, a kiedy wracasz do pozycji wyjściowej mocno go spiąć aż do takiego uczucia że zaraz skurcz złapie i tak za każdym razem - musi boleć, i musisz czuć pieczenieeeeeee :smile: Długłowy uda tu też dobrze pracuje, tylko masz znaleźć dobrą pozycję dla swoich kolan - bo każdy ma inaczej, ktoś czuje lepiej pośladkowy kiedy kolana są bliżej pod gryfem, ktoś kiedy lekko w przod lub w tył za gryfem, wyczuj to używając najpierw sam pusty gryf a później juz stopniowo zwiększaj obciążenie. Dzięki za tyłek, lubię go katować :*
-
ja to dzisiaj zaraz wypróbuje bez suwnicy :D tez lubie katowac tyłek i jak katowałam go jakis czas temu był ładny uniesiony ale pozniej nie pamietam dlaczego przestalam za to zaczelam nim trzepac na wszystkie mozliwe sposoby i mam prawie że płaskodupie, ale jeszcze sie nim bede chwalic :D
-
[QUOTE=FIT-anula;490877]ja to dzisiaj zaraz wypróbuje bez suwnicy :D tez lubie katowac tyłek i jak katowałam go jakis czas temu był ładny uniesiony ale pozniej nie pamietam dlaczego przestalam za to zaczelam nim trzepac na wszystkie mozliwe sposoby i mam prawie że płaskodupie, ale jeszcze sie nim bede chwalic :D[/QUOTE]
w sensie trzepać haha? :smile:
-
hahaha no bardzo wazne..
i nie smiac mi sie tu bo to horror jest co sobie z tyłkiem zrobilam..
-
[QUOTE=FIT-anula;490904]hahaha no bardzo wazne..
i nie smiac mi sie tu bo to horror jest co sobie z tyłkiem zrobilam..[/QUOTE]
będzie dobrze! Też ze 2 lata temu miałam taki okres kiedy popaliłam sobie wszystkie mięśnie i wyglądałam jak patyk z płaskodupiem :smile:
-
uff czyli jest nadzieja.. :)
dzieki dobra kobieto :)