Pumbas miał, pisał, że nie wypał. Zrezstą 120zł za puszeczke 146g ... :D
Yaro spróbuj BPI 1.m.r. - kozacki supel.
Printable View
Pumbas miał, pisał, że nie wypał. Zrezstą 120zł za puszeczke 146g ... :D
Yaro spróbuj BPI 1.m.r. - kozacki supel.
Panowie, polećcie jakiegoś kozackiego spalacza. Stosowałem już jakieś jakieś pikusie z olimpu czy inne treci, dobrze działał na mnie Scorch (w zeszłym roku). Myślałemo nim, ale może wyszło coś efektywniejszego?
Jeśli chodzi o suplementacje potreningową, to wyczytałem coś takiego:
[COLOR=#0000ff]"Niestety miesień musi zostac zniszczony aby pózniej powstal większy i mocniejszy!
Ale w tym nasz cel aby ten proces regeneracji czyli odbudowy mięsni jak i glikogenu przyspieszyc.
Aby tego dokonac zaraz po skonczeniu treningu nalezy spozyc napój weglowodanowo-bialkowy:
[B]ok.0,8-1,2g/kgmc prostych weglowodanów (np.glukoza)
ok.0,4g/kmc 'szybkich' bialek (np. izolat)
+ ew. kilka gram bcaa/leucyny[/B]
Wtedy bedziemy mieli pewnosc ze procesy odnowy przyspieszymy i zmaxymalizujemy."[/COLOR]
Co o tym myślicie i czy na redukcji warto pić tyle węgli po treningu?
Odbudowa to proces calodobowy. Tego juz nie.doczytales?
chodzi mi tylko o suplementację od razu po treningu
Yoo... jaki mix. polecacie przed testami maturalnymi. Chodzi mi o poprawę koncentracji przedewszystkim, skupienie itd.
Myślałem, aby walnąć coś w ten deseń : multiwitamina/100mg kofy/300 mg guarany/ 200 mg magnezu. Co sądzicie?
kofeina + różaniec górski (rhadiola) 500 mg na porcje
[QUOTE=Gangsta Latino;463389]Yoo... jaki mix. polecacie przed testami maturalnymi. Chodzi mi o poprawę koncentracji przedewszystkim, skupienie itd.
Myślałem, aby walnąć coś w ten deseń : multiwitamina/100mg kofy/300 mg guarany/ 200 mg magnezu. Co sądzicie?[/QUOTE]
Noopept.
Nie aż tak fallen ;)
Why not? Research.
Zdam relacje i opisze srodek jak.dziala. z tego co wyczytalem skutkow ubocznych brak. Obydwoje bedziem testowac.