-
dzis bylo dobre aero,az napisze
kondycja sie robi, dzis z rana 40 min biegu elegancko juz moge sobie narzucić stałe tempo i biegnanc do konca bez wiekszej zadyszki i przerw na marsz, pamietam pierwszy bieg jak co 3 minuty padałem i musiałem iść
tylko dzis pod koniec złapała mnie lekka kolka bo przed wypiłem 200mg kofy wit c,magnez i l-karnityne, mimo iż wygladam jak zwykly suchar z 40stką w ramieniu to nie żałuje tej redukcji i pociągne ją do końca czerwca,ma być chociaż lekka żyłka na ręce, pas już 90cm (ze 100ówy !!)
-
sram juz na tą redukcje, ogólnie zeszło 12kg w tym 9cm z talii 2cm z łapy ale w tym sporo mięsnia bo łapa już mała ale dalej nalana, spierdoliłem to poprostu, nastepnym razem bedzie juz lepiej
mam juz uzbieraną stówke jeszcze dojdzie drugie 100 sklecić jakis cykl i nałapać coś mięsnia bo wyglądam jak kmiot i źle się z tym czuje, a jak z siłą? też zacnie, na mc biore juz tyle, ile na WL 2 miechy temu
-
no to wczoraj pierwszy trening masowy ŁAPY
-prostowanie na wyciagu+supinacja hantlami 4x12-7+2ds
-francus łamaną na skosie+uginanie łamaną 4x10-6+ds
-uginanie o kolano TYLKO negatywy+pompki w podporze 2x10
myslalem jakiego tu szoka zrobic to wziolem se dupnego hantla i zaczolem walic negatywy o kolano i powiem ze tak mi rozpierdolilo tego bica ze zrobilem tylko 2 serie z zaplanowanych 4 poprostu juz byl zbyt rozjebany zeby dalej robic,dobra metoda, dzis z rana mialem wrazenie jak by bic byl dalej spompowany tak go czuc.
i od wczoraj juz normalnie ww i odrazu lepiej,konkretna pompa i chęci,tylko teraz niechce znów popadać w te błędne koło, zalac się i znow 3 miechy redukowac,dlatego myslalem nad jakąs rotacją wegli,np w dni treningowe o 70g ww wiecej niz w dnt cos takiego moze byc ??
i kilka fotek dzis wrzuce aktualnych i starszych
-
5 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]4919[/ATTACH]92kg [ATTACH=CONFIG]4920[/ATTACH]92kg [ATTACH=CONFIG]4922[/ATTACH]102kg [ATTACH=CONFIG]4923[/ATTACH]92kg [ATTACH=CONFIG]4921[/ATTACH]102kg
taka w sumie plazowka juz
-
Tnij dalej i nie "zalewaj" się tak na przyszłość.
-
nie mam chęci dalej tego ciągnanc patrzac na obecne wymiary i wyniki silowe, bede zadowolony jak bf sie juz utrzyma taki jaki jest tetraz byle by nie było metra w pasie i cyckow jak gino
-
po co Ci sila i wymiary na lato? ;>
-
moze dla siebie?
napewno lepiej wyglądasz niz przed redukcja. ładnie ci fat z cyców zeszedł i brzucha, jezeli juz tniesz to tnij moze az do kostki na brzuchu: P
-
od 20 czerwca dieta z treningami wyszła z obiegu na dobre a pare dni temu zlamalem palca na siatkowce wiec dopoki sie nie wykuruje dopoty nie zaczne cwiczyc, szama wyglada obecnie mniejwiecej tak np normalne sniadanie potem 2kebaby i na noc twarog , i 200zl co mialo isc zekomo na cykl poszlo w calosci na jarunek wiec jest nie za dobrze a nawet bym powiedzial zle
-
pierwszy trening od miesiąca
[video=youtube;GpJKC__9Bg0]http://www.youtube.com/watch?v=GpJKC__9Bg0[/video]
[video=youtube;mJ_ShFb4S4c]http://www.youtube.com/watch?v=mJ_ShFb4S4c[/video]