-
-
no kurdę właśnie widzę nie wiem jak to z facebooka załączyć, a z kompa się nie chcę sciągnąć :(
-
No ale od czego masz mnie..
First rule of success- Never tell emerything you know :)
[video=youtube_share;vzO6vOwHQ9g]http://youtu.be/vzO6vOwHQ9g[/video]
A ten mistrz drugiego planu to przez rurkę będzie niedługo pić jak się gapic nie przestanie.
Dat Ass...Omnomnomnomnom
-
dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
a tyłek pierwsza klasa :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;490747]no kurdę właśnie widzę nie wiem jak to z facebooka załączyć, a z kompa się nie chcę sciągnąć :([/QUOTE]
a to film? to moze tylko link wklej :)
edit.............
o kurcze, ale mam zaplon....
-
ja vol das ass is sehr good;)
-
[QUOTE=FIT-anula;490766]dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
a tyłek pierwsza klasa :P[/QUOTE]
Bo widzisz przyjęło się ze "She squats Bro" a tak naprawdę pośladki przy siadach grają podrzedna rolę. Jest dużo innych izolacji na szynkę :) mialas u siebie w dziennkiku wrzucone..
-
[QUOTE=fallenursus;490759]No ale od czego masz mnie..
First rule of success- Never tell emerything you know :
A ten mistrz drugiego planu to przez rurkę będzie niedługo pić jak się gapic nie przestanie.
Dat Ass...Omnomnomnomnom[/QUOTE]
DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI za FILMIK! :* hehe a ten koleś to cały trening na mnie się gapił, właśnie ja tak czasami się zastanawiam o czym ludzię myślą jak na mnie patrzą, coś w stylu co ona wyprawia.. czy co haha :smile: Bo zawsze kombinuje i robię ćwiczenia nie takie jak wszyscy, staram się akatakować mieśko z każdej strony w każdy możliwy sposób :smile:
-
wiem Fall wiem... robie je ale squaty lubie :) i lepsza taka odmiana niz zwyczajna :)
-
[QUOTE=FIT-anula;490766]dzisiaj ja tak spruboje, bo tez nie wiem czemu ale bardziej mi na czworogłowy siadają squaty...
a tyłek pierwsza klasa :P[/QUOTE]
Obowiązkowo spróbuj, właśnie z tego powodu robię w taki sposób "przysiady" by nie ruszać i tak swoich mocno rozbudowanych czwórek. Te ćwiczenko pozwala użyć też dosyć duży ciężar i możesz go łączyć w superserii z innym ćwiczeniem bez obciążenia do maksymalnego wyczerpania - ja tak robię zawsze, łącze ćwiczenia z dużym obciążeniem + bez na dobicie, na przykład: przykucnięcia, wykroki do przodu, do tyłu, do boku lub na skos, wchodzenie na ławeczkę zejście i wykrok do tyłu, zwykłe przysiady z wyskokiem do góry bez obciążenia - tu można dużo wymyślać i kombinować.