To jest mój dział i zaraz usune Twojego posta i nie będzie Ci tak do śmiechu !! :cool:
Printable View
To jest mój dział i zaraz usune Twojego posta i nie będzie Ci tak do śmiechu !! :cool:
[quote=nefretette]To jest mój dział i zaraz usune Twojego posta i nie będzie Ci tak do śmiechu !! :cool:[/quote]
Ekhem.. to jest nasz dział :mrgreen: To chłopaki może zróbcie jakiś temat z emotami co?? :P A tutaj są nocne rozmowy, jak nie będziecie przestrzegać, to BAN!! ]:-> :twisted: Jak to ktoś mi kiedyś poradził: "koles ktory siedzi przed kompem i zgrywa cwaniaka... z takimi to krotko ostrzezenie a jak to nie pomoze to BaNiK :mrgreen: " ... :lol: :razz:
ja bana poprosze jak wszyscy tacy mądrzy:p
[quote=sylwka]Ekhem.. to jest nasz dział[/quote]
ależ oczywiście :)
[quote=hades]ja bana poprosze jak wszyscy tacy mądrzy:p[/quote]
wolne żarty :mrgreen: :mrgreen:
[quote]"koles ktory siedzi przed kompem i zgrywa cwaniaka... z takimi to krotko ostrzezenie a jak to nie pomoze to BaNiK " ... [/quote]a kto Ci to powiedzial? [img]http://img124.imageshack.us/img124/3580/mlotek5kq.gif[/img]
[b]Jose[/b], naprawdę chcesz wiedzieć ?? ?? ?? ?? ?? "Kolega" nefretette :mrgreen:
yyy o co chodzi :> bo ja coś nie w temacie jestem <hmmm>
[quote]yyy o co chodzi :> bo ja coś nie w temacie jestem <hmmm>[/quote]bo to sprawa miedzy sylwka a mna i tylko my o tym wiemy :mrgreen:
[quote]"Kolega" nefretette[/quote]chyba cos wiecej niz kolega :P
[quote]"Kolega" nefretette[/quote]chyba cos wiecej niz kolega :P[/quote]
Chyba to się małpa na gałęzi xD Macie więcej tych emotikonek?? :mrgreen:
ja sie tu zawinelam w tym temacie, bo kompletnie nie wiem o co Wam kochani chodzi [list=1] wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym cfaniakiem i emotami
[img]http://img241.imageshack.us/img241/9846/cojestco7.gif[/img]
[quote=Jose]chyba cos wiecej niz kolega[/quote]
:mrgreen:
mamy tu istna makakofonie
Coś sie dzis zasiedzialem :o
[quote=Jose]Coś sie dzis zasiedzialem [/quote]
zajęcia dziś na 14 więc spokojnie :]
fajnie dziś miałem:)
Hades wysil się troszkę i podziel doznaniami z tego dnia :P
nie pamietam już co było :razz:
wtedy mnie mogliscie ciągnąc za jezyk :razz:
hmmm... mogłam, ale dopiero kilka dni temu dostałam wiadomość, że od 3 miesięcy nie wchodziłam na forum dzięki czemu przypomnieliście mi o sobie. Aż wstyd się przyznać :/ :oops:
jednak dobry ruch był z tym przypomnieniem
w piatek wiecorem/w nocy będziesz miał kolejna okazje to czekaj wtedy na forum :razz:
Postaram się być na forum... zobaczymy czym mnie zaskoczysz :P
Kto ma ochote na igraszki bo mi nudno? %)
ja :twisted:
łeee już za późno :P a raczej za wcześnie :twisted:
LoLiTa
zapraszm w imieniu wszystkich do gallery foto masz mozliwosc popatrzec na fajne ciala
to daj nam tez taka szanse
Nudno........ :D
[quote=blt]LoLiTa
zapraszm w imieniu wszystkich do gallery foto masz mozliwosc popatrzec na fajne ciala
to daj nam tez taka szanse[/quote]
a ja to co :mrgreen:
no gallery tez czeka :) moje pw rowniez ;)