Czy ktoś wie czy gdzieś w pomorskim w jakiejś np. hurtowni można nabyć WPC 80?? czy pozostaje tylko producent !
Printable View
Czy ktoś wie czy gdzieś w pomorskim w jakiejś np. hurtowni można nabyć WPC 80?? czy pozostaje tylko producent !
gdzies mozna ale nie wiem gdzie... bo taki koles z mojej silki mowil ze moze mi zalatwic od jakiegos kumpla matki ktora ma hurtownie po 15 zl jakos za pol kilo ... ale od kiedy mi to powiedzial to sie nie zjawil na silce i nadal nie mam jeszcze tej ostrowii :?
kupcie sobie smakową ostrowie [url]www.bcaa.pl[/url]
[quote=Jose]gdzies mozna ale nie wiem gdzie... bo taki koles z mojej silki mowil ze moze mi zalatwic od jakiegos kumpla matki ktora ma hurtownie po 15 zl jakos za pol kilo ... ale od kiedy mi to powiedzial to sie nie zjawil na silce i nadal nie mam jeszcze tej ostrowii :?[/quote]
Jakbys wyczaił miejsówke tej hurtowni od tamtego kolesia to byloby fajnie..
ok dam znac jesli sie dowiem....
w poniedziałek bede wiedział wszystko odnośnie cen i możliwości wysyłki (dowozu na terenie 3-miasta)
W Gdyni na hutniczej jest hurtownia Ostrowii,ale minimalna ilosc zamówienia to 5 kilo.Ceny jak u producenta.
no wiem i dlatego mówię że w poniedziałek juz wszystko bede wiedział
i jak najszybciej przedstawie oferte w sklepie i na allegro
[quote=Litwin25]W Gdyni na hutniczej jest hurtownia Ostrowii,ale minimalna ilosc zamówienia to 5 kilo.Ceny jak u producenta.[/quote]
Jakbys podal adres tej hurtowni to jakbym był w srode na AM to od razu wpadłbym i sobie kupił.
Hutnicza 15 albo 18A,przystanek za makro,w hurtowni owocowej,musisz znalesc kolesia który handluje tym.Spytaj sie tam kogo chcesz oni ich znaja.