jak dla mnie epoka lodowcowa2 fajna,mozna sie przejsc z panną :)
Printable View
jak dla mnie epoka lodowcowa2 fajna,mozna sie przejsc z panną :)
Najlepiej wybierz się do kina i sam przekonaj, czy warto było :) W końcu nic nie tracisz:)
Film wspanialy! pokazuje okrutne Londynscie rzady terroru ale najwazniejsze ale rowniez milosc, sprawiedliwosc, poswiecenie oraz pasje. Natalie Portman dostaje odemnie 6++ za ta role. Oraz Hugo Weaving, który sprawil, ze postac V jest niezwykla i zarazem unikalna, niebezpieczna i szalona a zarazem sprewiedliwa i rozwazna. Goroco polecam
--------------------------------------------------------------------------------
[color=red][/color]
tza zobaczyc" becikowe " juz ogladalem chyba ze 4 razy ten film
Nagi Instynk 2 wypasiona lepsza od 1 i to 3 razy :lol: Moim zdaniem to najlepsze filmy to "piła" 1 i2 , Kiedy dzwoni nieznajomy, shutter, dzien próby, szybcy i wsciekli Tokyo drift, duzo ich ogladałem ale to wszystkie które mi zapadły w pamiec :mrgreen:
Belly <- dobry film ! i do tego jeszcze How high :D i inne tego typu !
taa how high jest wypas i ine podobne :lol:
Imo filmy warte zobaczenia:
KILL BILL(bardzo nietypowy film Tarantina, duzo sztucznie wygladajacej krwi ale to akurat specjalnie, poniewaz film jest robiony na bazie starych japonskich filmow akcji. Do tego dochodza jeszcze wstawki mangowe-bardzo nie lubie mangi ale tam nadaje ona niepowtarzalnego klimatu)
LORD OF THE RINGS(obowiazkowo trzeba zobaczyc najlepszy film fantastyczny wszechczasow; zachecam do przeczytania przed obejrzeniem filmu, ksiazki LotR oraz "Hobbit, czyli tam i z powrotem"-pomaga w zrozumieniu geniuszu jacksona)
I mój ulubiony film CONAN BARBARZYNCA(bardzo prosty film fantasy, z genialna rola Schwarzeneggera[najlepsza w jego karierze imo])
Prison Break tylko szkoda ze to serial :mrgreen:
Ja już w 22 odcinku :P fajny jest