[b]radar[/b], było to wyżej, fakt nie zbyt obszernie ale było.
pzdr.
Printable View
[b]radar[/b], było to wyżej, fakt nie zbyt obszernie ale było.
pzdr.
[b]jonasz7[/b], wiem ze było napisane ze sa kontrole:D ale mi chodzi o samo zarzywanie?? pozdro:D
a gdzie Pani najczesciej przebywa (trenuje, wypoczywa)? Chodzi mi o kraj, miejscowosc etc:]
Witam.
Widzę, że zawsze i wszędzie, podstawowe i jedno z pierwszych pytań to DOPING. Uważam, że to jest kazdego indywidualna sprawa. Nie mozna tego uogólniać, nawet jesli pudzian powiedział że ''bierze'' (a tego nie wiem), to nie znaczy ze kazdy robi to samo. To jest tylko i wyłacznie jego sprawa. Dowodem na niedozwolone wspomaganie moze byc tylko pozytywny wynik badań antydopingowych. A mówiąc, ze jesli ktoś dźwiga 300kg. to napewno ''bierze'', to nie jest nic innego jak POMÓWIENIA. Nic bardziej mnie nie wkurza, jak własnie takie stwierdzenia. To znaczy że moja praca i wysiłek nie jest doceniany. Jesli to byłaby tylko sprawa ''koksów'', to znaczy ze kazdy mógłby brać i być tak silny jak pudzian. Sorry, ale to gówno prawda. Ja byłam badana kilka a nawet kilkanaście razy i nie mam na swoim koncie takiego wyniku. Takze odpowiedz jest jasna.
Co do kolejnego pytania, to mieszkam w Malborku i tu trenuję. Na wakacje (niestety któtkie z powodu braku czasu) zazwyczaj wyjażdzam za granicę. Najczęściej jest to Afryka. Uwielbiam Tunezję.
Pozdrawiam.
Dam Soga za to kim pani jest :mrgreen:
pzdr.
[b]AnetaFlorczyk[/b], ja nie powiedziałem ze Pani musi brac ale byłem ciekawy wiec zapytałem:D bo kto mi lepiej na takie pytanie od powie jak Pani sama:D dziekuje za odpowiedziec:D pozdrawiam:D
Witaj mam na imie Wiktor i mam do ciebie pytania czy mjała bys ochote odpisac zadam je odrazu aby nie zabierc ci wiele czasu
dlaczego trenujesz taki ciezki sport jak podnoszenie ciezarów
kiedy masz zamiar sie wycofac załorzyc rodzine
kim chciałas byc jak byłas mała
zgóry dziekuje i zycze tobie powodzenia w zawodach
ps.
jestes wielka wieka za to co robisz podziwiam cie
[b]Wiktor1882[/b], Aneta nie podnosi ciezarow:/ Chyba Agata podnosi:)
Ps : ja też się przyłączę i życzę sukcesów :p
Zapraszam do oglądania jutro po teleexpresie programu ''jaka to melodia'' :wink: Będzie wesoło.... :grin:
[size=2][ [i][b]Dodano[/b]: 08-04-2007, 22:06[/i] ][/size]
:)