Nie poprostu widze ze pisza inni i o tej poze co chwila jakis post do przeczytania to widac ze jest ruch na forum mnie napewno tez zmotywowaly suple do pisania
Printable View
Nie poprostu widze ze pisza inni i o tej poze co chwila jakis post do przeczytania to widac ze jest ruch na forum mnie napewno tez zmotywowaly suple do pisania
[quote=fishe]LoLiTa, Spoko ale chyba wszedzie tak jest ze admin nie pisze duzo [/quote] a własnie,że nie ;)
no chyba ze ma czas bo zazwyczaj oni maja inne zajecie zawsze cos z forum robia na poczatku pisza zeby rozkrecic forum a pozniej to userzy pisza
ludzie co sie dzieje jak ten konkurs ogłoszony jak bedzie tak zawsze to bedziemy najlepiej rozwijajacym sie forum kulturystycznym w necie normalnie na posty nie daze pisac hahah
nom i jeszcze o tej porze tyle postow do czytanie jest ze szok
no jednak jescze niektórzy o tej porze siedza.. ale zara w kime trza isc :cool:
no trza isc ale nie da sie odejsc co chwila nowe posty :mrgreen:
no trza trza :P ale chlopaki sie rozszaleli niesamowicie ;-)
a tak swoja droga - nie wklejajcie dziesiatek artykulow ktorych i tak nikt raczej nie przeczyta - niewarto :) - lepiej zrobic jeden post w ktorym bedziemy zamieszczac linki do przydatnych artykulow a na forum umieszczac np. jedynie swojej produkcji
no mozna mozna taka stronke zrobic albo jakies fajne instruktazowe.. choc wiadomo ze czesc osob przeczyta tak jak np.. JA :cool:
no no ludziska oby tak dalej ja sam nie nadazam a tu tzeba spac isc ja cie krece to mi sie podoba